HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 3 oktober 2010

Vågas fantastiska smycken


Heeeeeej igen vänner!

Redan söndag och helgen rullar på...jag sover förhoppningsvis när ni läser detta. Ytterligare en händelserik natt är till ända och en kväll återstår av helgens jobb. Sen är det dessvärre en ny vecka som väntar, men jag ser redan fram mot helgens roliga händelse...den berättar jag om längre fram;)

Tycker inte ni som mig att VÅGAs smycken är helt underbara? Härliga färger och så fina att kombinera ihop om man vill. Särskilt armbanden har jag fastnat för, skulle kunna ha många!=) Här följer några råd om hur du tar hand om dina smycken.

VÅGA smycken håller sig fina längre om de förvaras torrt och mörkt. Eftersom det är odlade sötvattens-pärlor som ibland färgats in behöver du undvika kontakt med vatten.

Vänta tills hårspray och parfym torkat innan du tar på dina smycken då
de annars kan oxidera. Kedjorna är silverpläterade och dessutom belagda med ett skyddande toppskikt. Alla kedjor kan vid behov putsas med silverputs på samma sätt som äkta silver och alla VÅGA smycken är nickelfria.
 
Sååååå mycket olika snygga modeller!
Ett armband finns i min ägo, det här i rosa som jag köpte i våras. Fint att vira flera varv men går också att använda som halsband.

Ha en toppensöndag nu och jag återkommer i eftermiddag med fabrikens söndagsbild!


KramAdela

8 kommentarer:

 1. Underbart vackra smycken.
  kram
  ninni

  SvaraRadera
 2. Du kära Mollyfreak, jag skulle så gärna vilja att Du gjorde en gästbloggning hos mig, alltså späckad med Mollysar? Vad sägs? Du får själv presentera Dig med foto och allt, och så får Du välja musiken & skriva den engelska texten själv? Du kan väl fundera och låta mig få ta del!

  Din blogg är..... vad skall jag säga? Tänker på 'Mariabullar'... Du vet dessa ljuvlingar till bakelser som är bombade med grädde... Alltså, Din blogg är en utstickande pärla. Jag trodde Du var med på min favvolista, men så var ej fallet.... NU är Du det i alla fall!

  Tack för sötaste kommentarer som tänkas kan!

  Love

  Agneta

  SvaraRadera
 3. Jättevackra smycken, verkligen, din blogg är helt klart en av de mest inspirerande på nätet i denna genren! Kramisar!

  SvaraRadera
 4. Jag ÄLSKAR våga!

  Kommer öppna en butik (med webshop) under våren och våga är en av mina leverantörer :-))

  Ha en härlig söndag!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Underbara smycken .Bara så fina.Älskar smycken.Våga har mycket härliga och underbara smycken.Önskar dej en skön söndag gulliga du.Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 6. Your blog is very very cute. Beautiful. I loved it!
  The bijoux ah.... are beautiful too. Neide Felix

  SvaraRadera
 7. Så fina smycken!!! Jag faller ofta för smycken som har lite textil i sig såsom band och dylikt! Och visst blir det snyggt när man blandar lite hej vilt med massa armband och halsband!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Hittade in på din blogg, vill bara säga att din blogg är jätte fin ! och jag är ett stort fan av våga smycken....har nog ett 30 tal armband + 10 tal halsband hemma...SÅ snyggt att ha flera armband på en gång tycker jag
  Ha de bra

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails