HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 16 oktober 2010

I just wanna feel real love & gästblogga

 Hej vänner i lördagen!

Så var det helg och min fredagskväll är avslutad! En supertrevlig kväll som bestod av 30 st mycket goda VÄNNER, fantastisk mat, tal och spex!=)

Vad hände då? En gammal god vän (en av bodyguarden, kommer ni ihåg?=) )har fyllt jämna år och det skulle så klart firas! När han fyllde så var han i New York så festen fick bli lite senare. Ett stort hemlighetsmakeri har det varit och vi lyckades alla lura honom till denna överraskningsfest! I tron att han skulle någon helt annanstans klev han och en annan vän in på stadens finaste och mysigaste hotell, där han trodde han skulle vara bärhjälp av cateringmat och där väntade vi andra vänner på honom med en välkomstdrink i högsta hugg;) Hans min var oslagbar kan jag säga!=) Efter det följde en supertrevlig kväll med mycket kul och även Adela höll tal;) Finns det nåt roligare än att överraska och ha fest med riktigt goda VÄNNER?  Därav mina bilder idag...sann långvarig vänskap och love=)

Min rubrik idag hör hemma hos den jag tycker bäst om i musikvärlden, nämligen Robbie Williams! Och just idag har jag fått äran att gästblogga hos bloggen wabi & sabi, där innehavaren av bloggen, mysiga Agneta huserar. Om ni vill kika in och läsa mitt inlägg så klickar ni här=), om inte, ska ni läsa och titta på Agnetas fascinerande foto och texter! Hon har valt musiken och hon vet att jag älskar Robbie Williams, men hon fick göra låtvalet själv, och det var huvudet på spiken!:) Feel är en av mina absoluta favoriter....lyssna på texten!

I just wanna feel real love,
Feel the home that I live in.
’cause I got too much life,Running through my veins, going to waste.


Ha en riktigt FIN lördag!

KRAM

4 kommentarer:

 1. Gud, vad kul med överraskningsfest. Vad glad din vän måste ha blivit.

  SvaraRadera
 2. "There's a hole in my soul
  You can see it in my face
  It's a real big place..."

  Jeg ELSKER bare den tekst og den sang - og den mand!
  Min kæreste og jeg fandt hinanden pga af den ;))

  Kram og god weekend!

  SvaraRadera
 3. Åsa: Gissa om han var överraskad och glad!=) Och så roligt att kunna överraska med!

  Annette: Håller helt med dig...jag bara älskar honom med och hans låtar och texter! Min dröm är att få se honom LIVE!;)
  Det kanske var en konsert ni fann varandra på...;)♥

  Kram!
  Adela

  SvaraRadera
 4. You have a wonderful friend in Agneta...She sent me over and I joined your lovely blog....love the sand and rocks and love, LOVE....

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails