HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 17 oktober 2010

LYKTA I HOUSE OF ADELAS VARDAGSRUM

Godmorning my friends!

Det syns tidigt att det kommer att bli en dag med strålande solsken och natten var iskall. För min del har den tillbtringats vaken på P och vi har hunnit med en hel del.

I går kom min fina lykta hem som jag beställde via Zelected by Houze! Mycket snygg kan jag säga och den fick raskt flytta in i vardagsrummet framför den helglasade altandörren. Jag bytte min altandörr mot en helglasad för drygt ett år sen, ibland är det en klar fördel att jobba i ett husföretag. Flera saker har fått flytta hem därigenom. Här nedan ser ni två ulltottar som är really happy över den nya dörren=) Tänk er själva att inte vara så stora (förutom lille T då som jag anar att han tror att han är i rottweillerstorlek ända tills dammsugaren kommer fram...=)) och plötsligt kan man ligga bekvämt och skälla ut en och annan hund som går förbi;) Jag är så nöjd med den, det blir ett otroligt ljusinsläpp!
Lyktan är lite orientalinspirerad och superfin!
Darlingarna spanar ut=) 
Klickade hem ett par så här snygga krukor idag från Bloominghome! Har en sen innan och de här ska få stå som par med vita hyacinter sen, så fint eller hur?;)


Jag har en liten "avundsjukelista" just nu=) Unnar dem verkligen detta men blir såååå sugen själv!
1. Dr Molly som är i NewYork och gör en massa kul!=)
2. Kollega 1 som är i SanFrancisco och också gör en massa kul och hälsar på sin dotter som är au pair där;)
3. Kollega 2 som även hon är i USA och har varit på bröllop på Disney World, de ni!=)

Suck vad kul.....;)

Dags att fånga dagen igen!
Jag ska sova några timmar sen blir det mer röj i garderober, skönt att få höstordning!;)

KRAM

5 kommentarer:

 1. Seperfin lykta!!

  Och avislistan är mer än förståelig ;)

  KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Snygg lykta, det är verkligen dags att tända sådana på kvällen nu! Vilken förmån du har som arbetar på en husfirma! Din små vovar är så söta, tyvärr har jag min boende hos mamma o pappa.

  SvaraRadera
 3. Hej snygging! Vilken helt underbar lykta jag är sjukt svag för ljuslyktor, speciellt de i modell större. Och snacka om att dina darlingar matchar den klockrent. :o)
  Haha som jag skrattade åt tror man är en rottweiler tills dammsugaren åker fram. Har en exakt likadan vovve här. :o)
  Sov gott & ha en bra dag sen! KRAM!

  SvaraRadera
 4. Åååå vilken snygg lykta den var ju super snygg.Ja den gillade jag.Var köper man underklänningar med spets?Du har ju massa ska på kalas och då vill jag ha en ny fin till min nya svarta klänning.Vad söta dina små darlingar är där och kollar läget ute.Bara så söta.Önskar dej en skön söndag sötis.kram Rita ♥

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails