HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 28 oktober 2010

I mitt huvud just nu...;)God morgon alla fina!

Startar er dag med lite fina bilder igen från Greengate…älskar deras bilder och även deras saker för den delen och de här fotona får mig att längta till advent! Nu har det verkligen snurrat på hela oktober med jobb och mycket trevligheter på helgerna och två såna helger återstår.;) Men efter det är det äntligen dags att ta tag i allt hemma med mer målning av möbler, inredning, pyssel och fix! Saknar själv inredningsinlägg i min blogg nu, men tiden har inte funnits till det kreativa jag vill göra.

Min fullmatade dag igår gav mycket både teoretiskt, praktiskt och lite flärdfullt=) Utbildningsdagen på P var kanonbra där vi bland annat hade HLR (Hjärt & Lungräddning) övning hela förmiddagen och även genomgång av mycket annat som är SÅ bra att repetera och friska upp minnet med! Superbra dag med trevliga människor och lärorikt. Känns bra med två kursdagar på samma vecka och lära sig NYA SAKER!;)
Sen igår eftermiddag var det dags för lite lyx=) Manikyr i grannstaden och nu är naglarna så fina! Roligt ibland att skämma bort sig själv eller hur?;) Kvällen gick till planering för helgens roligheter, mer om det senare;)

Ha en riktigt fin dag nu alla ni vänner!

KRAM

5 kommentarer:

 1. Gomorron vännen!!!!Vad skoj med kurs och lära sig lite nytt.Underbara bilder på massa ögongodis!!!!Bara så fint med fransk manikyr.Kanonfint.Önskar dej en härlig torsdag rara du Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Åå vilka underbara bilder, jag tror både jag och huset behöver en makeover efter detta;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga och fina bilder!!!!
  På bild kan hösten se så underbart vacker ut men i verkligheten oftast regn och blåst...
  Varför kan det inte vara som på bild??

  Vad lyxigt med manikyr:-)
  Det är faktiskt något som jag aldrig har fått gjort....Men har tänkt sista tiden att jag kanske borde testa det i alla fall...

  Ha det gott,
  kram

  SvaraRadera
 4. Hej! Härligt med lite lyx i vardagen..som fransk manikyr:) visst är det kul att lära sig nya saker!! Hoppas att du får lite mer tid i november att ägna dig åt det du vill göra..
  kramar

  SvaraRadera
 5. Lyxtid till sig själv borde man unna sig lite då och då bara det att jag är så dålig på det. Fast att sticka iväg på träningspass är också lyxtid på sitt sätt.
  Har funderat på att lyxa till det jag med att fixa naglarna men inte kommit till skott. Får se om och när det blir.
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails