HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 29 oktober 2010

Lilly of Sweden & lite av varje

Hello vänner i fredagsmyset!

Har ni det bra? Tiden rusar lite fort nu eller vad säger ni?=) Nu ska jag iväg och shoppa blommor och lite annat smått och gott till morgondagens fest! Som jag berättat innan är oktober en sådan månad då mycket äger rum;) Roligt men man kan längta efter lugnet med som att pyssla hemma, och måla och fota som jag älskar! Den tiden kommer snart…advent då man får tid att ta det lugnt och njuta.
En till rolig fest väntar i morgon som är innebär att man åker runt till olika par och äter förrätt, varmrätt och dessert på olika ställen;). I går fick mitt sällskap och jag ett brev där det står vilket par vi ska åka hem till för att äta förrätt. Efter det besöket skingras det sällskapet och vi beger vi oss hem till ”oss” och vi bjuder på varmrätt. Där kommer två par nya gäster till oss och under den middagen har alla fått varsitt kuvert där det står vart man åker för att inta dessert=) Vidare dit och efter desserten samlas alla festdeltagare som är flera hundra i en gemensam festlokal, som även den är hemlig för vidare festligheter! Riktigt roligt eller hur? Tror många känner igen den här typen av upplägg, då många praktiserar sig av den. Men väldigt roligt att inte veta var man ska och vilka gäster man får hem=) Så dukning väntar nu under dagen, då jag jobbar ikväll och jag har spånat på ett tema. Vi får hoppas det blir bra!=)

Vill tipsa er om märket Lilly of Sweden som är en kreativ tjej som designar lite av varje. Hon gör både väskor, sjalar och nytt för hösten är även smycken och i väldigt bra priser! Kika in på hemsidan och titta om ni vill=) Min ring kommer därifrån och det är lite festkänsla över den, kraftig med mycket stenar och väldigt fin till ett bra pris=)

Ta vara på dagen alla fina vänner och minns…

One of the most essential things you need to do for yourself
is to choose a goal that is important to you.
Perfection does not exist - you can always do better and
you can always grow
* Les Brown*

KRAM

8 kommentarer:

 1. Sådana fester brukar vara väldigt trevliga och det blir säkert eran också.
  Fin ring!
  Kram

  SvaraRadera
 2. wOW, gör hon smycken också, trodde Lilly of Sweden bara gjorde sjalar och väskor... du ser man lär sig något nytt varje dag.


  Kanske lär du dig något från min blogg en dag; idag är det om vaccinationer ;)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Pssstt.... du har blivit utmanad...
  http://emring.blogspot.com/2010/10/utmanad.html

  SvaraRadera
 4. Sådan kalas brukar vara roliga, spännande utmaningar. Roligt att träffas alla på en stor fest sedan, ha så jätte skoj!! Snygga kläder och smycken!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Vilken kul idè! Ha det så roligt! Kram

  SvaraRadera
 6. Maila mig om du önskar hjälp med ny header!

  SvaraRadera
 7. Hej Vännen!
  Vilken kul ide! Och ringen den var ju bara så Fiiin.
  Ha det riktigt trevligt nu;)
  Kram från Bettan

  SvaraRadera
 8. Hej! Ja..ni kommer absolut att få jätteskoj!! Fina smycken!!
  Kramar

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails