HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 26 oktober 2010

Marc Jacobs LOLA


God morgon pinglor!

En härlig morgon till eller?;) Jag ska snart iväg på datautbildning, alltid bra att lära sig nytt, det gillar jag! Skulle gärna börja läsa igen om jag bara kom på "det ultimata" och kunde fixa det praktiskt möjligt! Mina 4 års studier, varav 3 års marknadsföring som var klara för dryga 10 år sen, var jobbiga men så roliga och utvecklande. Man lärde sig en massa nytt varje dag...gör ni det i ert vanliga jobb? Neee, jag tror inte alla gör det och för mycket slentrian och lika är inte min melodi;)

Igår inhandlades mer vit färg och även svart eller mer almost black...japp, nu är det bara tiden som fattas sen blir det kreativa timmar;) Hoppas de kommer snart, för jag är så sugen på att sätta igång. Resultatet lär dyka upp här, men det lär nog dröja lite...;)

Hittade en ny favorit igår...inte så ofta jag faller för nya dofter men den här var underbart fräsch! Fick inte följa med hem, då det är så mycket annat nu...;) men julen närmar sig och på Tradera kan man alltid fynda billigare! Det är många dofter jag har fyndat där av mina favoriter. Marc Jacobs dofter är inte billiga precis, men doftar det lyx så kostar det=) Hur som helst, ni måste provdofta eller ni kanske har den?

Här är beskrivningen av den;)
Lola gnistrar med sina fruktiga toppnoter av utsökta rosépepparkorn, förföriskt d'Anjou-päron och underbart rubinröd grapefrukt. Doftens ultrafeminina hjärta av blommande fuschia-pion framhävs av mjuka noter av ros och geranium.
Daisy har jag haft tidigare men det var inte min doft så den bytte hem;)

Ha en fin dag nu vänner...ska visa er ett annat verkligt fynd i kväll=)

KRAM


3 kommentarer:

 1. Kunskap är aldrig tungt att bära, spännande att få lära sig något nytt. Tack för tipset, jag ska sätta ut en parfym som jag köpte förra veckan på Tradera. Det var inte min doft!

  Härliga kalla hösthälsningar!
  Kram Anne-Lie

  SvaraRadera
 2. hej, halkade in här på något vis , vet inte hur - men jag blev nyfiken o stannade till - ser att du tycker om samma saker som jag - via dina bilder - kommer tillbaka -

  SvaraRadera
 3. Jag är dålig på att använda parfym faktist. Kanske för att det är så mycket dofter omkring mig på salongen ändå...Men är svag för Escadas sommar-dofter! Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails