HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 17 november 2010

Advent/jul i trädgården & ett tips!

Hejsan alla goa vänner!

Hälsar ytterligare nya följare VÄLKOMNA! Å vad roligt att ni vill hänga med här=)
Har återigen haft lite tidsbrist att kommentera hos er andra, men ni ska veta att jag hänger och läser hos er i min blogglista!

Mitt i lunchen idag med och jag tänkte visa er och kanske inspirera er med lite trädgårdsadventsfix, eller julfix, kalla det vad ni vill=) Gillar att pynta med naturen, det är billigt och jättefint! Snart kommer snön och lägger sig med och då förstörs köpta saker ändå;) Min fina vita trädgårdssoffa får alltid stå kvar på altanen. Mest pga av utrymmesskäl men den gör sig bra på vintern med tillsammans med grön, vitt, zink och ljus;) Den röda filten passar väl för ”julkänslan” men är mest för att Mr Tintin brukar softa där om han tittar hem när ingen är hemma;)
Min dagens visar jag inte idag, den har ni sett. Här nöter vi på favoriterna nu…inga nyinköp, det är ju snart jul! Däremot ett budgettips på roliga strumpor! Cremevita sköna strumpor med svarta prickar från Gina Tricot, 79:-. Piggar upp de flesta outfits. Överhuvudtaget har Gina mycket roliga strumpor, leggings och tights för en liten peng;)

Ha en fin eftermiddag!

KRAM5 kommentarer:

 1. VERKLIGEN ÄLSKAR DIN INREDNINGSSTIL!!!! Kanske ska anlita dig för några dagar för att fixa till det hemma hos mig ;)

  KRAMAR

  Ps. Tack för tipset! Ds.

  SvaraRadera
 2. JUVLIGA bilder som alltid gumman! KRam

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder!! Strumporna måste jag kolla in :)
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Mys vad fint du har gjort:) Här får utsidan vänta till våren. Men du vännen visst vill man ha mycket i vårens OM, suck...Var inte så förtjust i höst/vinter men nu kommer det fina saker/ Stor kram Anne

  SvaraRadera
 5. Tänk... snart ÄR det ju jul.... hm... ja jag måste ju bryta alla regler & säja att jag inte är någon "jul & pynt" människa... Hm... Ljus överallt iof... men allt det röda. Så jag får blogga runt istället & få jul doser på så sätt istället ;-)
  ♥Åsa

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails