HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 4 november 2010

En Mollydagens, en shoppingtur & en liten buse


Tjingeling torsdag!

Det känns som fredag i dag för i morgon är det ledig dag och det ska bli så nice;) Har flera saker på programmet hemma som ska fixas! Mörka kvällar gör att man skjuter upp det till dagtid och dagsljus. En bild på min "gårdagens dagens". Jag kör repetition, dvs ni har sett det förut men Mollysar kan man kika på många gånger tycker jag;)

Hade en riktigt rolig och trevlig em/kväll igår när vi "gjorde stan". Fika, shopping och girltalk såklart=). Superfina saker inshoppades till den kommande makeovern så både jag och ägarinnnan är nöjda! Det blir kul att dra igång sen. Förmodligen får vi åka på någon mer tur och komplettera....oj "vad tråkigt"....fniss=)

Skönheten här nedan  - lampan-fick inte följa med hem den här gången med åååå så fin!
Visar några foton från den underbara butiken ÅRSTID. Vilken butik! Där kan man ni vet nästan förlora förståndet....så mycket härliga inredningsprylar från de bästa märkena, Ester Eleonora kläder och mycket annat och...neeee det fanns inget som inte var snyggt där=)
Förevigade min lille buse lille T igår igen som är en riktig linslus;) Dessutom långhårig nu som ni ser. Skönt med lite päls i kylan men snart måste den bort. Men westie är så söta lite långhåriga med, blir lite busigare utseende på dem.

Ha en härlig dag nu vänner så ses vi ikväll!

K
R
A
M

Adela

6 kommentarer:

  1. Hej! Nej mollysar tröttnar man inte på!! Vilken fin lampa du visar..man får ju sån lust att göra om och fixa nu på hösten..eller hur? Ha en bra dag!!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. jag tycker nog ändå att hunden är allra finast:)

    SvaraRadera
  3. For en vakker westie!
    Hilsen Ingrid

    SvaraRadera
  4. Många mysiga kuddar och en ljuvlig hund!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Lovley tunika! Jag har den rosa och älskar den. Själv ska jag till Jönköping nästa helg och självklart till Årstid. Svägerskan och jag ska ha en superduber shoppingdag.

    Ha en skön ledig dag!!

    Linda

    SvaraRadera
  6. Härligt med en lyckad shopping tur! :)
    Fin som alltid i din outfit och vovvsingen är söt han med.
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails