HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 23 november 2010

Jag har beställt några julklappar!


Hej vänner!

Då var det tisdag och jag är lite "däckad" av feber igen...och inte har jag bytt dagis men det kommer ändå=) Massor av snö har det kommit men jag tycker det är mysigt;)

Ganska orkeslös här men jag orkar surfa runt och har hittat flera bra julklappar! Handlade en del julklappar på nätet förra julen med och jag tycker det är kanonbra! Du kan lugnt kika runt, slippa trängas i varma varuhus, skicka efter och även om det dröjer ett par veckor nu innan vissa saker kommer så vet du att det finns och att du får det! Bra eller hur? Men lite måste man ju handla på stan med...känna tjusningen med att springa runt i julruschen=)
Men så här blev det....;)
Darlingarna först såklart!  God Jul Stora och lilla A................mer kan jag inte säga för "vissa" läser nog ibland.....=) Kan vara saker som passar till saker på fyra hjul....men jag vet inte säkert;D
Här kan vi tjuvtitta....tror inte T & B läser bloggen...;) Sängarnas säng från Holland! Precis som Theodors pappa!=) Han fick ju den stora äran att resa hit från Holland för att....ja ha trevligt med Banchy kan vi säga....och resultatet är lille T! En galen charmigt, söt busig men så snäll liten terrier, precis som sin underbara mamma Banchy;) Holländska kan han inte och knappt svenska heller kan man tro ibland, när han vägrar att lyssna...;) Men denna fina bädd ska herrskapet få, fylld med specialkulor för att hundarna ska ligga som prinsessan på ärten!=)
God Jul Adela....önskar Adela;) Men åååå så snällt!! Precis vad jag önskade mig...;) Jag tycker man kan ge sig själv en julklapp för året som har gått! Beställd hos Ajabaja.
Sen finns det ju fler som ska ha....en mamma, en syster med familj och några vänner;) men jag hinner ju...detta var bara början=)

Ha en fin snöig dag!

K
R
A
M

8 kommentarer:

  1. sv: Adela, du är ett energiknippe! Blir alltid så glad när du lämnar ifrån dig en kommentar. Tack så mycket! Kramar Camilla

    SvaraRadera
  2. Krya på dig!
    Vilken fin julshopping!!! Jag har också handlat julklapp till mig själv på nätet och väntar på leveransen som sker lite senare. ;)

    Oh vad mycket fin i buitken. Hade mer än gärna handlat lite allt möjligt där. *slurp*

    Kram

    SvaraRadera
  3. Krya på dig! Den tunikan från Odd Molly är så fin!

    SvaraRadera
  4. Hihi sötnos :D Men det kallar jag bäddarnas Rolls royce! Sådan hade jag nästan själv velat ha och ligga och slapp på framför tvn :D Kram goding

    SvaraRadera
  5. Självklart ska man handla nåt till sej själv åxå, riktigt fin julklapp...
    hundbilderna var ju ljuvliga...
    kram ullamaria

    SvaraRadera
  6. Hej! Vilka fina saker vovvarna får :) och den där vita har jag ju också beställt..men i rosa :)
    Ha en jättebra kväll
    Kramar

    SvaraRadera
  7. Vilka fina julklappar! Både till dig och vovven;) Kram

    SvaraRadera
  8. Fin fina julklappar...Och klappen till Adela är ju bara alldeles alldeles underbar!! (Ska oxå köpa en till mig själv ;))

    KRAM ♥

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails