HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 6 november 2010

September & en festdress

Hej i kvällen;)

 Sitter och småkikar på "Så mycket bättre" som är riktigt mysigt tycker jag! Vilken härlig stämning och så kul de måste ha att umgås på det här sättet. Har fått en ny tjej att beundra tror jag...har aldrig lyssnat på September eller Petra som hon heter, men vilken tjej tycker jag! Så duktig på att tolka låtar på sitt sätt och hon har så skön cool, snygg stil! Hennes tolkning av Teddybjörnen Fredriksson (tyvärr en trist reklam i början;) ) är ju helt kanonbra. För att inte tala om huset de befinner sig i...wow säger jag!=)

Kikade på den här dressen på HM och den var riktigt fin! Snygg partyklänning men ändå dressad tycker jag;) Är faktiskt en byxdress, men ser ut som en klänning.

Jobb här hos mig ikväll innan uniformen åker av och snart bär det iväg till en kombinerad födelsedagshallowenfest=)
Ha en riktigt mysig hallowenkväll!

Kram

5 kommentarer:

 1. "Så mycket bättre" är ett helt fantastiskt program. Jag älskar det och kan inte få nog. Tur att låtarna släpps på CD i början av december!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också att det är ett bra program, och September är helt fantastisk.

  SvaraRadera
 3. jag har iofs lyssnat på September innan, men hon har växt i mitt nya favvoprogram. Hon gör verkligen egna tolkningar av låtarna.
  Sen den där partydressen fr H&M har jag lagt i varukorgen åtskilliga gånger. Den är så snygg! Men jag kan bara inte motivera ett köp, jag är aldrig ute på galej, jag har inte kropp för den och säkert hundra andra anledningar. Men den är TOKsnygg!

  ha en fin söndag!
  kram

  SvaraRadera
 4. September tycker jag har en härlig röst, tyvärr har jag missat programmet som går på 4:an.

  Snygg dress ovan, men tyvärr är det för lite uteliv för mig. Den blir tyvärr hängande i garderoben.

  SvaraRadera
 5. Hej, hittade precis in på din blogg, vilken inspirerande blogg du har! Jättefina bilder. Keep up the good work. Jag kommer att besöka dig flera gånger!
  /Marina

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails