HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 6 november 2010

Allahelgonahelg med tankar & Du leder!

Hello sweeties!

Ledig helg för många och röd dag. Själv jobbar jag senare och hinner inte till någon kyrkogård och tända ljus idag, men man kan ju göra det hemma och tänka på dem vi minns en sån här helg;) Alla har vi väl någon att sakna och minnas...Jag tänder mitt ljus i första hand för min pappa och min mormor. En jobbig dag kanske för många, men kom ihåg att minnas dem i första hand med den glädjen de gav;)

Min mormor som ju är Adela är ju på det sättet alltid med här då min blogg är uppkallad efter henne;) Jag var bara 10 år när hon gick bort, men har många minnen av henne. Ni ser henne på fotot här nedanför med lilla jag i knäet=)
Adela med fint uppsatt vitt hår;) Kortet är inskannat och inte bästa kvalité, men kul att ha här ändå.
Har just klickat hem den här boken! Gillar Mia Thörnblom och hennes smittande entusiasm! Ska bli spännande att läsa, då den är en bok som handlar om att inte bara leda i arbetslivet, som man kanske kan tro, utan även om ansvar, tillit och relationer. Säkert en toppenbok för alla även om du inte är chef. (Och jag vet flera som skulle behöva läsa den....så den kan man tipsa vidare om!)

"Mia Törnblom har med framgång skrivit handböcker om att leda sig själv ? nu har hon skrivit den första om att leda andra. Mias utbildning för ledare i näringslivet är en av de allra mest efterfrågade. Men Du leder! riktar sig inte bara till chefer, utan till alla som är intresserade av hur man når mål, skapar gemenskap och blir framgångsrik. Det kan vara en fotbollstränare, lärare eller förälder som behöver verktyg för att sprida engagemang och driva igenom sina visioner.

Personligt ledarskap handlar om ansvar, tillit och att hantera relationer. Nyckeln heter självinsikt och stark självkänsla. Med egna erfarenheter och exempel, humor och igenkänning visar Mia vägen. Och mekanismerna är desamma oavsett om det handlar om att motivera trehundra anställda att jobba mot samma mål eller om att få barnen att städa sitt rum.

Boken tar upp allt från hur vi hanterar svåra samtal och ger feedback till funktionella metoder för mental träning och hur du lyckas med vägledande och coachande ledarskap. Mia Törnblom har egna erfarenheter av att vara ledare och här finns även intervjuer med inspirerande personer."

TACK för alla goa kommentarer av er i min UTLOTTNING! Den pågår ju ett tag än så skynda ni som inte är med än. Ni är många som vill var med, härligt!=)

Hoppas ni får en mysig solig dag nu!

KRAM
3 kommentarer:

 1. Vilket fint inlägg du har gjort. En liten hyllning till mormor din. Vilket vackert foto du har där. Önskar dig en härlig helg

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Visst kan man se likheter,ansiktsdrag hos dig från din mormor på kortet!
  MVH Helen

  SvaraRadera
 3. Fina bilder och jättefint foto på dig och mormor:) Kram!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails