HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 1 december 2010

Lite av det mesta...

 Godmorning sunshines!

Iiiiiiiiskall morgon, tackar högre makter för mitt garage;) Jag tänker på alla djuren i skogen, måste vara kallt för dem, hoppas de har mycket mat. Förra vintern tog jag överblivna äpplen från ett av jobben några gånger och ut i bushen och matade rådjuren.
Hoppas det hjälpte någon stackare=)

I dag får ni se mitt gamla (nya för mig) fina fönster! Det var 118 lager skit på det när jag tog hem det från fina M, men skurade rent det och det blev något helt annat.
Gjorde en mosstjärna och hängde på, mysigt över julen;)
 Har ni sett granatäpplen vad fina de är?! Kan köpa ett bara för att fota det...underbart gott är det med i en grönsallad, men man vet aldrig hur de är inuti när man öppnar dem;)
 Supersnygga kraftiga salladsbestick från Lot´s Living och Zanslöa Ting har fått flytta hem till mig...149:-, perfekt julklapp eller hur? Finns osthyvlar med, jättefina!
Knäppte foton från stora A fönster igår=) Husresning från jobbet...Eksjöhus lastar av...där ska ett par av mina grannar bo sen...fint område med vår sjöutiskt! Jag ska bara vinna lite, sen blir det ett hus till;) Men mitt drömhus kommer från ett annat husföretag...sshhcc.......;)


Kram och njut dagen!
 

10 kommentarer:

  1. Hej !
    Mitt drömhus kommer från Trivselhus !!!
    New Englandstil....suck.
    Idag ligger min fyrfota vän J i soffan o jag fick tvinga ut henne o morgonkissa. Hur går det med dina vovvar i kylan e dom oxå svåra att få ut?
    Kram från -9 gradigt Halmstad
    K

    SvaraRadera
  2. För 10-15år sen jagade jag och exet gamla fönster att göra speglar av...vi hade säkert 4-5 st i huset som vi först skrapade av färg i timmar för att sen betsa skiten. Ska kanske plocka bort speglarna och vitbesta och härma lite för det där var superfint!!

    kramis kramis

    SvaraRadera
  3. Supersnyggt med fönstret och stjärnan. :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Finaste fint i vitaste vitt.
    Du har det ljuvligt vackert hemma hos dig.
    Visst vore det underart ha möjlighet att skaffa sig sitt drömboende, fast måste erkänna att jag trivs fantastiskt bra i mitt 'lilla' radhus :)

    SvaraRadera
  5. Så fin din mosstjärna var! Vacker i sin enkelhet :)

    Kram från V

    SvaraRadera
  6. vad fint gammalt fönster du har lagt vantarna på :) passade så fint in där

    Kram Malin

    SvaraRadera
  7. Vad du har mycket bra ideèr! Stjärnan är jättefin:) Kram

    SvaraRadera
  8. Så fint det blev med det gamla fönstret och jag gillar din stjärna :) Ser alltid så hemtrevlig och inbjudande ut på din bilder från ditt fina hem!

    Snygga salladsbestick och vilket bra pris!

    Hoppas du får en mysig kväll

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  9. Mmm kan faktiskt tänka mig vilket hus du vill ha:)Börjar på K kanske eller har jag fel? Vad fint det är i killarnas rum, I like....Fönstret blev ju jättefint, man kan inte tro att det hade så mycket skit på sig hihi. Stor kram Anne

    SvaraRadera
  10. Hej vännen!
    Så mycket fint du visar. Du är riktig händig du;)
    Mm...du undrar vad jag har på G.
    Jag lovar dig när allt är klart så meddelar jag dig;)Spännande va!
    Kram från Bettan

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails