HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 10 december 2010

Odd Molly Reedy tunic & en så rolig kväll!


 Hello sweeties äntligen!=)

Jag skulle gjort ett inlägg hela dagen men tiden har rusat! Sovmorgon såklart efter vinterns roligaste fest tror jag, doggispromenad i solen och sen kvällsjobb med en del att göra!

Här är min fina Reedy tunic ...äntligen får man väl säga! Kommer ni ihåg paketet som var på vift? oj, oj...long story och man undrar lite över sanninhgshalten i den, men paketet var i alla fall "borta" enligt säljaren men kom "plötsligt" fram. Jag bad om att säljaren skulle reka paketet, vilket hon nonchalerade och skickade den några dagar ytterligare senare med DHL, som ni vet tar 4 dagar på sig...! Så ca 2,5 v senare efter utlovad leverans kom det äntligen igår...ja, vad ska man säga? Handlar inte av henne mer i alla fall.

Den är i alla fall helt ljuvlig i modellen och jag visar flera bilder så ni får se detaljerna på den. Ett klart julklappsönskemål om ni är sugna på den...;) Ganska liten i storlek men jag har min normala etta.
I går hade vi nog vinterns roligaste fest på Ljunga Park herrgård med ett julbord som var gigantiskt! Jättefint ställe med världens julstämning! Rolig bordsplacering där jag var Princess Leia och min kavaljer Han Solo=). Fantastiskt rolig underhållning och prisutdelning av olika prestationer och då pratar vi inte om riktigt bra prestationer utan mer de härligt, galet roliga som hänt under året, som en del helst nog vill glömma:D. Massa härlig allsång av julsånger och uppträdanden, och dans hela natten lång;)
Mysigt eller hur?

Dags att avge rapport till natten snart och åka hem;)
En skön resterande kväll i soffan väntar.

KRAM

5 kommentarer:

 1. Vilken underbar tunika!

  Tråkigt med en försenad leverans, hade ju varit bättre om hon erkänt, bett om ursäkt och rekat, så hade hon inte missat dig som kund.

  Snygg var den i alla fall.

  Kram britt

  SvaraRadera
 2. Hei, Adela!

  Takk for hyggelig hilsen:)

  Å, for en nyyydelig tunika!! Fantastiske detaljer! Ha en fin dag:)

  KLEM KLEM
  Anette

  SvaraRadera
 3. Gud sååååå fin tunika den gillade jag skarpt ha en bra dag kram sussi.

  SvaraRadera
 4. Underbar tunika Adela, trist dock med sådana försäljare. Jag vet en som är exakt likadan. Obehagligt!
  Kul med att du blev prinsessan Leia då jag idag hade ett litet inlägg i min blogg om just henne! Sammanträffande!
  Ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vackra bilder som vanligt vännen! Jag har också denna och ÄLSKAR den!! otroligt vacker och välarbetad!! GRATTIS till fint köp!!

  Har också råkat ut för såna säljare.....lurendrejare!

  Kram!!!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails