HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 12 december 2010

Tredje adventHej i söndagen vänner!

Nu ligger man efter i Bloggvärlden då det "real life" har gått före!
I dag har jag gjort julgodis, bakat lite och nu steks julköttbullarna...yes, saker som också måste göras;) En intensiv jobbhelg är det också och jag har fotat i butiken jag hjälper idag med, så Mr Linslus himself ståtar på ett av fotona här=)

Gårdagen blev ett jobbpass med övertid. Jag skulle gått på en julfest till efter det, men det blev inställt dels pga av tiden men också av saker som hände. Jobbet på P innebär vissa saker ibland, som gör att man helt stannar upp och tappar allt annat fokus. Igår var en sån mycket ovanlig kväll och plötsligt kändes en julfest ganska banal...Tragiska saker händer och som grädde på moset fick man höra om sprängningen i Stockholm och jag kände mest för att krypa upp i soffan med två trygga hundar när jag kom hem.
 En av bilderna vi tog till veckans annonsering. Mr Theodor själv fattade stundens allvar och satt still i hela 7 minuter....;)

Jag har lyckats mitt i hetsen att fixa en del julklappar till min familj, vilket känns bra! En del är fixade "på riktigt" och en del är i alla fall uttänkta och klara..inte illa det;) Kan ju inte gå in på några detaljer här mer än att säga att jag blir ganska bra på bildetaljer mitt upp i allt=)

En paket är klar for my self och den innehåller den här FINA CREAM kjolen! Är lycklig för den och den passar så bra året om;) Härliga spetsar och nougatfärgen är superfin!

Hoppas ni har en skön kväll vänner!
Här fortsätter den med köttbullar, frysavfrostning och kola;)

KRAM

8 kommentarer:

 1. Hoppas du får en fin kväll nu och kan lägga det jobbiga bakom dig! Det låter så mysigt att krypa upp i soffan med hundarna...
  Kramar och tack för fina bilder!

  SvaraRadera
 2. Så fin annonsbild, ibland har våra hundar mycket svårt att sitta stilla. Man kan ju alltid ligga, kräla eller krypa om matte sagt sitt...

  ~Ingrid

  SvaraRadera
 3. Vad duktigt att sitta kvar i "pose" i 7 minuter, han är så söt hela Mr. T.
  Jo, livet kan i bland få ett litet annat perspektiv, och då är det gott att stanna upp och tänka.
  Lycka till vidare med julförberedelserna.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Dina hundar är så fina, precis en sådan ras skulle jag vilja ha om jag någonsin har tid och energi för en hund. Lagom stor, snäll och väldigt söt:)

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Vilken underbar annonsbild. Våra hundar skulle inte klara av att sitta still så länge;)
  Ja den kjolen är ju bara SÅÅÅ fin. Har själv spanat in den;)
  Kram från Bettan

  SvaraRadera
 6. Ja, det som hände i Sthlm är läskigt och man får sig en rejäl tankeställare. Man inbillar sig att man är säker fr sånt här i Sverige....

  Lite bloggfrånvaro från mig också, så är det emellanåt och det är rätt sunt! :-)
  KRAM!

  Ps:SÖT voffsing!

  SvaraRadera
 7. En stor kram och hoppas att allt känns bättre idag.
  Så duktig han är Mr T, han måste ha gjort detta förut. :) Vi var och hälsade på en border collie valp idag....åååhhh vad man blir vovvesjuk!!!

  Vilken fin kjol!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vad fin han är vovvsen:)
  Visst är det en ruggig utveckling som sker, vi har har ju varit ganska förskonade från terrordåd hittills.....Usch....Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails