HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 10 januari 2011

MÅNDAGSLUGN & EN VIDUNDERLIG VIT VÄRLD

Hej i måndagen mina bästa!

Hoppas ni har fått en bra start på veckan?!
Här är det lugnt och skönt i varje fall...mjukstart på måndagen med skön promenad och långfrukost med kaffe efter i Greengates fina muggar! Den här sötnosen är väl helt underbart fin? Underlägget är ett loppat litet fat om sex st från en loppis någon gång;)

 pbhome ljusen är så härliga med! Har ni testat dom? Doften Magic water doftar milt och så rent...fina i sin burk som du kan använda sen med lock till.;)
 Har fått det här fina fatet som present och det är så snyggt i sig...ska fundera nu hur det finast kan användas till mer än uppläggningsfat;)
 Visar er i dag det här i och för sig flera år gamla reportaget från Sköna Hem, men så underbart hem! Har sparat bilderna sen dess och tar fram och kikar på dem då och då...Lovely hem med det mesta man kan önska sig i lantstil! Så fint!
Dessa rader fanns bl a med att läsa med i reportaget...
"Familjen Khan har för länge sedan tappat räkningen på hur många burkar vit färg de använt i huset i Nordsjälland. Till och med de ärvda mahognymöblerna har målats vita. Helst ska allt vara gammalt, slitet och franskt. "Om man en gång bestämt sig för en viss stil är det bara att hålla fast vid den!", säger Lone."

Ja kan bara hålla med...tror aldrig jag kommer att tröttna på den här stilen...känns som en livsstil dessutom;) Mitt flickrum blev vitt första gången i tidiga år och en gammal fin säng slipades och målades...sen blommade den romantiska stilen ut=)

Helt fantastiskt fint med rustikt bord och Tolixstolar!

Nehe vänner nu tar vi tag i dagen igen! Jag ska till butiken och plantera lite vårlökar, sen väntar P på kvällsarbete!=)

Kram och ha en fin dag ♥


5 kommentarer:

 1. Hej solstråle!

  Underbara bilder du visar!

  Jag älskar green gates muggar. De får mig att vilja sörpla kaffe hela dagen lång :-)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Underbart Underbart hem i sköna hem:) Jag har åxå sparat just det reportaget..MUMS:)
  HA en aldeles kalas Adela dag:)
  Kram fina du:)

  SvaraRadera
 3. Här blir jag alltid glad att kika in!!Underbara bilder du visar.Bara så snygga green gates muggar.Underbart hem fån tidningen.Ha en skön kväll goa du .Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 4. Riktigt fina bilder du visar :) Härlig inspiration!

  Kolla gärna in min nya blogg ;)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Åh vilka fina muggar! Ha en bra kväll och STOOOR kram:)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails