HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 18 februari 2011

Gerbera, Olivträd & Längtan

 Hallo bloggvänner=)

Fredag & SOL! Det var väl en superkombination;)

Fotade i dag för att visa er min pajform och kanna från Gerbera collection! Nya vårfärger och jag valde de här i fantastiskt fin turkos färg. Formen är rejält stor, passar lika fint att baka i som att bara lägga upp i med;) Kannan är söt som en karamell, för mjölk eller vaniljsås kanske?
Gerbera är ju en handgjord keramik som därför alla har var och en sin egna charm...ingen form är den andra riktigt lik;)
 Mitt olivträd som bodde på altanen hela sommaren togs in sent i höstas och såg ganska döende ut ett tag. Jag lät det vara och vila...Nu skjuter det skott i massor och är finare än någonsin...Är aningen förvånad...jag har inga gröna fingrar så vitt jag vet=) Men så kul att det verkar trivas;)
 Lite vårkänslor faktiskt......;)
Den här bilden har all längtan som jag känner....tänk att sjunka ner här i en solstol i solen med ett glas kallt vitt....;) Well....kanske om 2 månader??.....;)

Nu blir det stan en sväng och det ska shoppas en ny dörrmatta!
Den stackaren är inte snygg efter vintern;)

Hoppas ni har en skööööön fredag!

KRAM

12 kommentarer:

  1. Hej Adela!
    Fick du mitt mail igår angående dom blanka tunnorna? Annrs gör jag ett nytt försök idag. Sonen vattnade datorn igår! Det gillade den inte så allt funkar visst inte som det brukar.
    Trevlig fredag
    Kram Anki

    SvaraRadera
  2. Man kan verkligen tro att du HAR gröna fingrar. Hur har du förvarat det?!?

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  3. Toodelidooo söta du:)
    Åhh så fin pajform... VILL HA:) Helt underbar färg..MUMS!!
    Vill åxå ha sommar...typ redan igår då=)
    Å den där lägenheten du hade i förra inlägget...MY GOD!! Det verkar vara fantastiskt vackra hus å lägenheter i din stad:)
    Stor kramelikram :)

    SvaraRadera
  4. Gerbera är ljuvliga, finns det att köpa i Eksjö?
    Jag har sett att det finns i Nässjö, på Textilhuset.
    Din blogg är inspirerande och du visar alltid fina kläder och fina inredningstips.

    Tack för det snälla du

    SvaraRadera
  5. Visst är Gerberas porslin härligt. Jag älskar min form jag köpte i vintras, och igår var jag och kollade in fler, så det blir nog någon mer snart ;) Gerbera och Matteus är mina favoriter. Vad fint ditt olivträd såg ut. Jag har inte vågat köpa något för jag visste inte hur jag skulle övervintra det, men nu kanske jag vågar ge det en chans till sommaren.

    På min blogg www.balansilivet.blogg.se skriver jag egentligen om positiv psykologi, lycka, hälsa och allmänt välmående, men idag har jag gjort mitt första dagens outfit-inlägg fotat vid havet en solig och vintrig dag. Jag som skriver bloggen är leg psykolog. Gå gärna in och titta...men bara snälla kommentarer tack :))))

    SvaraRadera
  6. Ha en fin fredags-kväll! O vad man längtar efter sommar vid åsynen av solstolen......Kram!

    SvaraRadera
  7. Åh dina bilder inspirerar dels så blir jag sugen på äpplepaj (tyvärr har vi ingen ugn sen ca 3 veckor tillbaka) De andra får en till att längta till allt blir grönt och skön ute och sitta ute och njuta i värmen.
    Kram fina du

    SvaraRadera
  8. Jag vill ha vååår nu! Den bilden du visar får mig att undra om det kommer att bli vår i år. Här är det fortfarande så mycket snö att hälften vore nog. Kram på dig och tack för underbara bilder.

    SvaraRadera
  9. Vad underbart med turkost bara så himla fin färg.Ja man kan ju tro att du har otroligt gröna fingrar.Vad har du gjort för att få ditt olivträd bara så himla fint?Vad jag längtar efter våren och sommaren när jag fick se din solstol.Hoppas att du hittar någon dörrmatta.....Ha en skön kväll varm kram Rita ♥

    SvaraRadera
  10. Sinnlighetens moder..... Ja det är vad du är.

    ALLT ALLT som du vsar, har en hög dregel-faktor.. Just love your taste, alla kategorier & duuuuuuuuuu jeansjackan snor jag rätt upp och ner. Bara så du vet!

    Love Agneta

    SvaraRadera
  11. Underbara Gerbera.
    Vad kul att Olivträdet trivs så bra.
    Kram Lina

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Har också fastnad för den turkosa färgen....fick kannan på alla hjärtans dag av familjen och form i julklapp....älskar keramiken ;) Klippte du dit träd? mitt har såååå långa grenar!
    kram Susanne

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails