HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 13 februari 2011

JAG HAR SAKNAT ER!;)

 Hej alla KÄRA vänner!

Oj vad jag har saknat er! Jag tog en stund för mig själv en vecka, då det behövs ibland. Jag har funderat över livet i stort, min blogg, jag har gjort flera roliga saker som t ex påbörjat ett projekt med en ny hemsida till en butik och fått ytterligare en rolig förfrågan om att blogga åt en annan shop;) Om, när och vad kanske jag berättar senare, vi får se exakt hur ägarna vill ha det. Jag har fixat en del i bloggen under veckan med och den kommer nog att förändras lite till framöver.

Jag vill passa på att verkligen TACKA ER ALLA som mailat mig under veckan! Smått "mailbombad";);) på ett härligt positivt sätt, känner mig både en gnutta chockad och rörd över allt fint ni skrivit och undrat om jag kommer tillbaka...en stor KRAM ALLA!

Att blogga innebär att utelämna sig själv ganska mycket, vilket är kul om man är en öppen person, som jag är. Jag gör det gärna, men har efter många funderingar tagit mitt beslut och kommit fram till att fortsättningsvis inte göra det på samma sätt som innan. Jättetråkigt tycker jag på ett sätt, men i takt med att min blogg har växt, vilket jag är så GLAD för tack vare ER, så vet också att det man skriver och visar har en ganska stor spridning. Bland alla fina bloggläsare som jag verkligen vill poängtera är i stor majoritet, finns det alltid någon som medvetet vill misstolka det man skriver, och jag har en gång för alla deklarerat här att jag vill ha en INSPIRERANDE blogg, inte en gnällblogg med skitsaker skrivna och fula ord. Att däremot lufta sina tankar och funderingar tycker jag är en helt annan sak.

Fortsättningsvis i takt med att HOUSE of ADELA växt och växer kommer jag därför inte att dela med mig av min vardag eller mitt liv på samma sätt som tidigare. Jag hoppas ändå att jag ska kunna hålla den lagom personliga nivån jag vill och att ni ändå ska gilla det ni läser!=) Min inriktning med bloggen har från allra första början varit en feelgood blogg med blandningen av framförallt inredning & mode och med alla livets härligheter i en enda skön röra;) Jag hoppas givetvis att ni alla trogna läsare kommer att finnas kvar och alla ni nya som hittar hit trivs och stannar.

Direkt vill jag tipsa er om den supersnygga shoppingbasket ovan från Tine K som finns att förbeställa hos Bloominghome just nu! Svårfångad skönhet, så vill ni fånga en ska ni nog klicka nu=) 449:-.
 
Visst smälter man ju som snö i vårsolen när man hittar dessa vårnya underbaringar från Branting! Den här skönheterna finns här att klicka hem=) Jättefin liten jacka att bära över det mesta!
Fantastiskt fin modell på klänning tycker jag! Den skulle vara en stor favorit här!
En annan favorit i vitt...underbar modell, så användbar.
Sockersöta budgetvarianter från HM! Rosa fina skapelser och den första är väl som gjord för ett junibröllop! Anyone????? Wedding????? Jag kommer gärna!=) Tunikan är ljuvlig med tycker jag, passar som fluffigaste festklänning eller över ett par jeans för att tona ner den;)
Lite mer söndags- och vårinspiration! Sötaste av sötast ljusrosa mammeucker för en ljummen sommarkväll i sommarstugan...;) Från By Faith
Njut av söndagens SOL nu vänner!

Underbart att se er igen! ♥


29 kommentarer:

  1. Välkommen tillbaka<3 Hoppas allt är bra.....Kram

    SvaraRadera
  2. Härligt att du är tillbaka! Vacker och inspirerande blogg som alltid :) Tack också för ditt snabba och trevliga svar på mitt mail, vilket du fick av många fler förstår jag :) Hoppas allt är bra med dig!
    kram

    SvaraRadera
  3. Vad roligt att du är tillbaka:) Det är din blogg och du bestämmer hur den ska vara. Låter spännande med lite förändring.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Härligt att du är tillbaka och allt är bra med dig. Blev allt lite orolig, när du bara stängde ner utan ett ord.
    Kramar <3

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Underbart att du är tillbaka. Ibland så är det bra att lite dra sig tillbaka för att fundera över saker och ting. Du ska veta att jag tycker så mycket om din blogg även om jag inte alltid skriver kommentarer.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  6. Så skönt att du kom tillbaka :) Jag tittar in varje dag även om jag inte kommenterar så rasande ofta - jag tycker om att vara här!
    Kramar

    SvaraRadera
  7. Välkommen åter, det är din blogg och du bestämmer innehållet. Jag fortsätter gärna att hänga här:)om det är OK för dig. Läser och kommenterar ibland./K

    SvaraRadera
  8. Du är tillbaka och jag är glad:)! Din blogg - du bestämmer om den. Jag bestämmer att jag stannar hos dig även om det blir en del förändringar *blink*.

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  9. Välkommen åter vännen.Nu blir jag glad igen.Det har varit så tomt här utan dej.Man blir så himla glad att kika in till dej .Ja sedan visar du alltid massa fint.Ja du är bara så himla gullig och go.Kul att du är tillbaka.Ha en fin söndag.Varm kram Rita ♥

    SvaraRadera
  10. Härligt att kunna läsa dina mysiga inlägg igen! Du har varit mycket efterlängtad.

    Kram!

    SvaraRadera
  11. Är så glad att du är tillbaka! <3 <3
    Kramar

    SvaraRadera
  12. Tråkigt att höra att du får trista kommentarer, det är ju inte så att du uttrycker starka åsikter eller pratar illa om någon.
    Bra tänkt och rätt val, tycker jag. Blogga ska vara kul.

    SvaraRadera
  13. Sällar mig till skaran och säger roligt att du är tillbaka. Jag har haft en tråkig vecka med sjukhusvistelse med dottern och blev helt bestört när jag kom hem och inte fick läsa en av mina favoritbloggar. För mig är din blogg en riktig feelgood blogg, så för mig får du gärna fortsätta i samma stil. På återseende!!

    SvaraRadera
  14. Så mysigt att kunna kika in till dig igen! Har saknat att kunna läsa och inspireras av din härliga blogg!
    Kram

    SvaraRadera
  15. Välkommen tillbaka! Åhh, alla dessa vackra Branting skapelser!!!

    Kram Mimmi

    SvaraRadera
  16. Hej Hej!!
    Fick för mig att du var ute & reste;o)
    Välkommen tillbaka!!

    Kram Malin

    SvaraRadera
  17. Kul att se DIG igen! Gillar din blogg och jag hoppas att jag i fortsättningen kommer kunna läsa den. Du och endast du bestämmer innehållet och nivån på den.

    kram

    SvaraRadera
  18. Skriver under allt vad Septemberflikka plitat ner. Kommer helt klart hänga kvar no matter what!
    Kram

    SvaraRadera
  19. Klart jag hjälper dig, Adela!
    Kram

    SvaraRadera
  20. Hej fina du! Har saknat dig! Glad att du har öppnat din blogg igen! KRAM Anna

    SvaraRadera
  21. Hej!
    Är en alldeles ny läsare av din blogg och den blev en snabb favorit. Så nu är jag jätte glad att du är tillbaka!!
    Trevlig söndags kväll! Kram Anki

    SvaraRadera
  22. Skönt att se att du är tillbaka! Har saknat din sida, gillar dom rosa dressarna från HM.

    Ja offtentliga inlägg, kan vara för offentliga. Men jag gillar din starka och ärliga sida.

    Ha det gott i vinterkylan vi har minus 12 nu!

    Kram Anne-Lie

    SvaraRadera
  23. Varmt välkommen tillbaka gumman ... har saknat dej .. <3 <3 <3

    /Millasmirakel <3

    SvaraRadera
  24. wiiiieeee hon är tillbaka....saknat dig gumman <3

    // kram LKC (hihi)

    SvaraRadera
  25. Haaaaaaj säger jag:)
    ha en Lovely afton rara du:)
    kramarna..

    SvaraRadera
  26. Jag är alltid med dig oavsett vad du väljer att skriva om. Vad du än väljer så vet jag att det är läsvärt.

    Tråkigt dock att det finns människor som inte kan visa respekt för andra människor och deras bloggar. Det är så lätt, är man inte intresserad så läs något annat. Hur svårt ska det vara!

    Du inspirerar och sprider så mycket glädje!

    Kramar!

    SvaraRadera
  27. Välkommen tillbaka:) Du är saknad av Me!
    Kram CC

    SvaraRadera
  28. Välkommen tillbaka! Har verkligen saknat dina fina blogginlägg.
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  29. TACK alla godingar här! ♥♥
    Jag försöker hälsa på er var och en!=)

    Kramar!
    Adela

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails