HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 6 februari 2011

Lilla B & en undran


Hej alla vänner!
Hoppas ni mår bra, solen skiner ju - härligt!!

Luftar några nytagna bilder på lilla B idag;) Vår lilla snart 8 åriga dam och lille T;s mamma kommer sällan fram så mycket som lille T. Detta beror givetvis på hennes personlighet....lite blyg, försynt och försiktig och så makalalöst snäll. När jag hade bara henne innan trodde jag alla terrier var såna....haaa....det fick jag sen erfara att så var det inte=) Lille T är som ett litet yrväder, visserligen också oerhört snäll och go men en liten buse;) Mamma B kom till mig när hon var 3 år från en familj i Växjö som inte kunde ha henne kvar längre. Oerhört väluppfostrad därifrån och hon är så smidig. Det enda hon skäller på och inte gillar är stora svarta hundar;) Kul i alla fall med hundars olika personligheter, likväl som vi människor. Hon är en säker soffkompis=)
Man kan nästan se hennes klokhet i ögonen...när hon hade sina valpar var hon en perfekt mamma. Minsta lilla pip uppifrån lämnade hon sin matskål och sprang för livet...,;) Det är faktiskt inte alla tikar som är så duktiga, en del är mer "nochiga" mot sina valpar och passar dem inte på samma sätt. Å jag hoppas hon blir minst 20 år....;)
Har gjort efterforskningar ang min senaste Cream klänning med prickar! Har fått många förfrågningar på den var jag köpt den och jag har inte lyckats hitta den i någon nätbutik. Kanske någon annan har? Min kommer från en butik i en grannstad och det var den sista där. Vet ni något får ni gärna tipsa här till flera som undrar!

I kväll kl 21 drar jag den lycklige som vinner Greengatemuggarna!=)

KRAM

16 kommentarer:

  1. Så fina bilder på Lilla B... jättesöt! Fin är du i din stass också... och spa-bilderna är Lovely! Ja, nu har våren smygit sig in på husknuten, härligt!

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  2. Gud vilken sör hundnäsa:) Kram

    SvaraRadera
  3. Jisses den där goa hundnosen skulle man ju bara vilja pussa! Så otroligt söt!

    Håller med dig ang droger. Tänk om skiten inte fanns, vilket fridfullare samhälle det skulle bli.

    UNDERBAR klänning. Cream har så mycket fint!

    Kram Linda

    SvaraRadera
  4. Nu får man (ju) inte göra studiebsök i en arrest. Dock skulle det nog vara bra för endel ungdomar att göra det. I förebyggande syfte....

    Ha det gott

    SvaraRadera
  5. Dom är så söta dina små vovvar, härligt med hundar med personlighet. Jag hade en whippetherre som också hatade svarta hundar, världens snällaste hemma men blev som en tiger när han såg en svart hund!

    Håller med dig om studiebesök i arresten! Eg borde polisen gå ut i skolorna och informera, man läser alltför ofta om snatterier i affärerna av minderåriga. Det är en skrämmande tillvaro, som våra små växer upp i!

    SvaraRadera
  6. Helt underbara vovvebilder! Sitter och ler som ett fån när jag tittar på dem! :o) Jag försöker göra en överenskommelse med mina djur att de ska bli minst 20 år, helst 50... ;o)
    Alla unga borde få se baksidorna så de gav fan i droger! I min stad strömmar de fritt och det är skrämmande att se... Kanske att förslag att skicka till Polisstyrelsen...
    Har missat din tävling, skuttar dit på studs! Kram söta!!!

    SvaraRadera
  7. Ojojoj vilka fina vovve-bilder du bjuder på idag. Vilken sötnos hon är!

    Ikväll ska jag hålla tummarna för att muggarna ska skickas till Lilla gårdshuset *ler*.

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  8. ååååå vilken underbar liten vovve ni har!
    Underbara foton!
    Ha en fin kväll!
    kram CC

    SvaraRadera
  9. Så fina bilder du har tagit på sötnosen. Min första hund blev 16 år men jag önskade hon skulle bli lika gammal som mig. Nu håller jag tummen och hoppas på sällskap till min Greengate mugg.
    Kram

    SvaraRadera
  10. Men vilka GÖR härliga bilder på bäste vännen!!

    Kram Erika

    SvaraRadera
  11. Så fina bilder på din lilla sötnos :)

    Kan inte göra annat än att hålla med dig, jag har aldrig provat droger och har alltid varit måttlig med alkolhol även om jag varit ute och festat mycket och dansat många sena kvällar på krogen, men det känns som att unga idag inte förstår hur farligt det är med droger och hur lätt en för stor alkoholkonsumtion i yngre år kan leda till problem både här och nu och senare i livet, nu låter jag som en moraltant, men jag tycker man ska ha respekt för det och ett studiebesök i arresten hade nog varit nyttigt för många...

    Hoppas du haft en bra dag och får njuta av en skön söndagkväll

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  12. Söta vovvebilder!! Ja, att se livets baksida skulle nog vara bra för många utav oss..jag hoppas att det trots allt går bra för dessa ungdomar och att de får ett bra liv..kram

    SvaraRadera
  13. Åhhh lilla B, såå söt..liknar väldigt mycket min lilla Nisse !! Nisse är också så där härligt lugn o go..
    Såå fin klänningen är, förstår att många vill ha en sån..
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  14. Faaaaantastiska bilder på Baunchy (hur hon nu stavar). Den överst bilden ska du absolut förstora riiiiktigt stort.

    Kram till er alla inkl alla fyrfotingar

    SvaraRadera
  15. Hej

    Söta bilder på vovven. Vi har en stor hund, hade önskat mig en liten knä hund. Den vi har kan man knappt ha i knäet men någ ska den upp i soffan el sängen & ta plats. Sist så puttade hon ner oss från soffan & tittade på oss som ja jag har väll oxå rätt att sitta skönt int bara ni. Ja se den hunden.

    Ha en bra dag
    kram
    Sussi

    SvaraRadera
  16. Ljuuuuuuuuvliga billder på lill B!!!!

    HA EN HÄRLIG START PÅ VECKAN VÄNNEN!!

    Kramar ♥

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails