HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 11 mars 2011

SPARA, SLÖSA & LOVE FOREVER


Bonjour, Good morning, buongiorno,
Guten Morgen, god morgen!

Hoppas ni har sovit gott och är utvilade inför veckans BÄSTA dag!
Även jag har en ledig helg, det händer inte så ofta=)

Många av oss tjejer är väl lite lagom väsktokiga...;) En modell jag har fastnat för är
Mulberrys snygga väska Alexa, en skönhet med hög "villhafaktor" men inte för det priset kanske...;) Är du villig att betala dryga 800 euro så är den din och man har förmodligen en väska för livet, men det är ju sanslösa pengar för en väska. Kikade lite på några "kopior" om än inte i klass kanske med originalet men jag tycker Lilly of Swedens väskor är riktigt snygga för en bråkdel av summan som Mullberrys kostar. Dessa skönheter finns bl a hos härliga Perlan i hennes webshop!
Tycker också att den här från Pieces för 399:- är en prisvärd sak;) Vill man kanske byta väska oftare är det nog att rekommendera att köpa i den här prisklassen=)
Här är ett par stövlar som gärna får flytta hem till Adela! Älskar ju rosa och de skulle nog matcha fint min tunika från Love forever nedan...Passar perfekt för alla doggis promenader och piggar upp med sin härliga färg! Nu säljs de till nedsatt pris och du hittar dem HÄR!
Väntar på vårliga och somriga dagar så min favorit från Love Forever kan få luftas igen;) Supersöt modell som jag tokgillar! Nu är det dags att plocka fram hakklapparna att dregla i när ni ser resterande bilder från deras vår-och sommarkollektion 2011!;D
Njut av fredagen nu!

KRAM

11 kommentarer:

  1. Gomorron !!
    Åhh vilka fina väskor du visar oss, jag ska visa min nya väska på Måndag, ett Tradera fynd i äkta läder !!!
    Och du...wow vilka fina klänningar o tunikor, jag tror jag dör alltså...!!!
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  2. Oj vad mycket fint du visar:) Jag blir alldeles för köpsugen...
    Ha en fin fredag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej! Ja, visst är vi väl lite väsktokiga..vi damer :) men sen så har man ju alltid en favorit som man använder mer än de andra. Superfina tunikor också. Kram och ha en fin dag!!

    SvaraRadera
  4. Vackra bilder! Jag är också fan av Alexa väskan, men ej vågat slå till! Har faktiskt köpt väskan från Lilly of Sweden och den är helt ok, men jag har inte slutat drömma efter Mulberrys Alexa. Förresten har de även en modell som heter Baywatch (tror jag) den är mkt fin den mé!

    SvaraRadera
  5. Massa härliga väskor & plagg. Köpte ny väska igår faktiskt...igen...men jag kunde inte låta bli. Ska se om jag kan visa den någon dag. :)
    Önskar dig en härlig fredag!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Finaste du! ♥
    Love Forever har verkligen många godbitar nu till sommaren! Hoppas verkligen våren och värmen kommer snart, längtar verkligen!
    Ha en toppenhelg snäckan!!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej!!
    Så mycket snyggt du visar!!!!

    Idag visar jag finfina muggar på min blogg;o)
    Tusen tack för dom!!

    Kram Malin

    SvaraRadera
  8. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vilka härliga kläder du visar.
    Älskar volanger och lite romantik på kläderna!

    Önskar dig en fin fredag!
    kram CC

    SvaraRadera
  9. Härligt när kläder visas på jättevackra modeller som faktiskt är i den åldersgruppen som huvudkonsumenterna. Skönhet är inget som bara yngre har patent på!

    Kramis!

    SvaraRadera
  10. Dom där stövlarna står på min vill ha lista. Vet dock inte om jag skulle våga beställa via nätet, fastän priset är bra. Jag behöver nog prova och gå med dem och känna efter :-( Men hemma är de ju så dyra, tycker jag.

    Ha det gott

    SvaraRadera
  11. En Mulberry skulle inte göra ont;) Men dom var fina dom andra med! Kram!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails