HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 23 maj 2011

ATT PLANERA....


...Är riktigt kul och jag är en person som vill veta hur jag har det och lägga upp planeringen så allt kommer att klaffa vid studenten!=)

Inspiration till härliga dukningar finns bl a på Ikeas sida och superbra tips på billiga saker som ändå gör att dukningen ser proffsig ut;) Eller vad sägs om tallrikar för 5 kr styck, bestick i 16 delar för 29 kr och den söta krukan att förvara dem i om man vill ha det på buffébordet för 29 kr?! Buffébordet med maten ska jag klä in som bordet ovan och drapera det lite med gamla lakan;)

Liknande bilden nedan ska jag hänga vita plädar som jag köpt på Jysk för 12 kr /st!!! Perfekta i detta sammanhang och bra att ha sen för här går det åt filtar till hundkorgar och annat!


I dag har vi köpt det här Partytälttet! Stort och jättefint och rymmer 35-40 personer. Perfekt att ha igen om 2 år då lilla A tar studenten. Om någon vill låna det emellan så ska jag "hyra" ut det för några hundringar...smart eller hur?=) Går ju att fira midsommar i med eller ha andra sommarfester;)



 Vita filtar 12:-/ på Jysk!
 Söta bestickkorgar eller till annat för 29 kr på Ikea!

Härligt när man kan fynda och ändå ha en fin fest!
Hoppas ni med blir inspirerade om ni ska ha FEST i sommar!=)



14 kommentarer:

  1. Fina! Jag kommer att maila dej ..har en klänning to yoú och lite frågor ang studenten som du kanske kan hjälpa mej med
    kramarna i flertal söta du:)

    SvaraRadera
  2. Vilken snygg bestickkorg från Ikea. Den skulle vara super söt i vår lilla kolonilott "Marängen".
    Vilka sköna dukningar. Tänk att sitta på en sådan härlig middag:)

    Önskar dig en fin kväll!
    kram CC

    SvaraRadera
  3. Ja men jag blir jätteinspirerad. Det är ju så roligt att följa din planering och jag blir riktigt festsugen, på att tänka ut och fixa och dona. Vi har inte ens haft inflyttningsfest sen vi flyttade i november.... det är dax!!!!
    Tack för all inspiration och jag hoppas ni får en helt underbar studentfest. Ja det vet jag att ni får.
    Tusen kramar till dig Adela!

    SvaraRadera
  4. Jag blev jätteinspirerad och sitter nu och planerar för sommarfest:) Lycka till med planeringen.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vilket fint party-tält! Och jag bara älskar Ikeas dom där lamporna som ser ut som vita tussilago:) Kram!

    SvaraRadera
  6. Massa härlig inspiration som du alltid ger oss. :) Tack!
    Kollar in allt som oftast från mobilen men när jag ska kommentera så är det inte alltid det funkar. :( Ibland vill inte tekniken som jag eller hur det nu är.....???
    Kommer bli en super festlig student på många sätt.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Härlig inspiration inför sköna sommarfester :)
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Vad du är duktig. Du har verkligen ett öga för mode och inredning. Studentmottagningen kommer att bli så lyckad. Jag är redan nyfiken på dukningen :-)

    Ha det bäst!

    SvaraRadera
  9. Mycket fin inspiration, speciellt vackert var förstås dukningen i logen. =)

    Jag har också en son som tar studenten i år men han bor hos sin pappa så fest blir där och jag slipper ordna. Men om 2 år slipper jag inte undan för då tar lillingen studenten och han bor hos mig.

    Jag har ju en dotter också som tog studenten förra året och hon bodde också uppe i Dalarna hos sin pappa, sen har jag en liten fyraårig Esmeralda och med tanke på hastigheten som livets karusell snurrar på så är det väl snart dags för henne med. ;-)

    Lycka till med all dukning och sånt, eftersom jag snokar i din blogg så vet jag på förhand att det kommer att bli vackert som bara den.

    Ha nu en mysig helg med familjen!

    Kraaaaaaaaaaaaam,
    Maria/Javabönan

    SvaraRadera
  10. Du är ju så duktig på att fixa, greja och få till det så fint. Det kommer bli en kanon fest på alla sätt och vis när stora prinsen tar studenten. Läste att det snart är Stadsloppet - väcker gamla minnen när vi alltid hade fest i Lottas trädgård där de sprang förbi! Hoppas du får ledigt!
    Stor kram
    Helena

    SvaraRadera
  11. Är få saker som gör mig så lycklig som att se en riktigt vacker dukning! Hela upplevelsen höjs av äta och dricka i en vacker möljö. Tack för inspiration!

    Kramar från Jkpg

    SvaraRadera
  12. Åhh det är verkligen så kul att planera och fixa fester, jag suger åt mig all inspiration till nästa år då min son tar studenten ;)

    Kram F

    SvaraRadera
  13. Ohhh det kommer säkert bli fantastiskt fint och roligt! Jag själv är i full färd med att planera 18-årsfirande på söndag - ett år till nästa student här i huset.

    Ha en härlig dag!
    KRAMAR

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails