HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 21 maj 2011

DAGENS ODD MOLLY & DET NÄRMAR SIG...



Godmorgon som verkligen är härlig därute solen!

Här sitter jag nyduschad efter promenad i solen med en gröttallrik efter nattens jobb!
Kul natt på jobbet, det gör mycket vem man jobbar i hop med;) Ska sova "skönhetssömn" nu och orka en natt till. Ser snart en ände på min 60 tim vecka ha ha...;)

Gårdagens Odd Molly var en favoritkombination som ni sett innan, men den är inte luftad förräns nu efter vintern. Älskar den här blusen och underklänningen till.
Gårdagen jobb innehöll bl a ett intressant möte till med stadens hotellägare och det ÄR verkligen mycket roligt på G i den här lilla stan! Den 9 juli som exempel kommer Diggiloo hit och det är jättemysigt för alla åldrar!
 En närbild på OMs fina plagg...tidlösa som alltid.
 Saker och ting börjar falla på plats nu inför studenten, även om det återstår en hel del som bara kan ske sista veckan. Så fint det är med studentmössa! Snyggelisnygg kostym är inköpt med...;) Stolt över sonen som har fixat det mesta i raketfart nu;) Fast jobb, fått den mysiga lägenheten i 2 plan han ville ha i Gamla stan och köpt en bil;) Nu börjar det RIKTIGA livet!=)
 Så stilig ska han vara...han har själv valt såklart. Helheten får ni se efter studentdagen=)
 Å här är han sötare än sötast...minns väl när vi tog den bilden när han busade med sin mössa i köket....buset lyser i ögonen...det är 18 år sen...;) Studentskylten blev jättefin!
En stor nalle från Moi är beställd med, med hans tryck på lilla tröjan;)
Japp, det finns lite att styra med kan jag lova!

Ha en underbar dag i solen snyggingar!;)


Kram

10 kommentarer:

  1. Ja, visst är det väl härligt med studenten..jag har haft två stycken här hemma och har två stycken kvar :) Kramar och ha en härlig dag!!

    SvaraRadera
  2. Hej! Gulligt.
    Han blir nog snygg, snygg i sin kostym. Visst är det skoj och såå stolt man känner sig. Idag skall vi leta skor till min prinsessa, men så klart är Göteborgsvarvet, så stan är inte att tänka på. Får bli någon annan stans.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Så fin du är i dark powder, önskar att jag hade den fina underklänningen!!
    Härligt att du har förberett studenten så mycket, kan man ta det lugnt..

    Kramar och ha finaste lördagen,
    ♡♡♡♡

    SvaraRadera
  4. Åh va fint det kommer bli på din sons student! Jag blir själv så nostalgisk när jag ser allt du ordnat med inför studenten. Jag har själv gjort det till tre av mina barn, oj vad roligt det va. Jag planerade allt, nästan som man planerar till ett bröllop, hi hi. Hoppas ni får fint väder på studentdagen:-) Du ser strålande vacker ut, syns inte ett spår att du jobbat.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Lika fin som alltid är du.

    Visst är det härligt när våra barn tar steget ut i vuxenvärlden. Extra härligt när alla pusselbitarna faller på plats med jobb och lgh och annat viktigt. Jag förstår att du är både glad och stolt.

    Ha en fin lördag

    SvaraRadera
  6. Det är helt underbart snyggt med det setet:)
    ( me have it to:) Älskar modellen på tunikan så min flyttar aldrig:) SÅ fin skylt!!!
    Vår tjej har oxå fått hem sin studentmössa, men jag har flera grejer kvar att göra..phuu:)
    Miljoner Kramar:)

    SvaraRadera
  7. Hej!!
    Läser din blogg dagligen, skulle jättegärna vilja veta var du beställt den söta nallen ifrån ? Har själv en dotter som tar studenten nu i Juni!! Många kramar Maria

    SvaraRadera
  8. Hej alla och tack för fina hälsningar! Till Maria så är skylten o nallen från önskefoto på nätet, titta in där! Kram alla!

    SvaraRadera
  9. Så fin du är och studenten är något alldeles extra! Tre år sedan min dotter sprang ut och där stod jag med en tår i ögonvrån! Vackert! Om fyra år är det min yngstas tur! Jättegullig bild på sonen och nallens t-shirt är helt bedårande! Har jag aldrig sett tidigare! Lycka till med allt och ha en underbar helg fina du! KRAM Anna

    SvaraRadera
  10. Vilken fin bild på sonen, och nallen var ju bara för gullig! Ha en fin kväll! Kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails