HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 9 juni 2011

DET NÄRMAR SIG...

 Hej torsdag!

Har som ni nog gissar av mina få inlägg och dåligt med påhälsningar att döma, "busy dagar" just nu...2 dagar kvar till studentdagen och det är jättekul men väldigt mycket att hinna med=)

Cyklade i den makalösa sommarvärmen till vårt torg igår och torghandeln och där kan man verkligen fynda blommor! Mina avsikter att hitta blå hortensia som jag tänkt mig att pryda borden med, las åt sidan i brist på dom och istället fanns det de här fantastiska rosorna i cremerosalime och fresia för väldigt billiga pengar=) Det blir fint till det i övrigt blågula som en student ska innehålla!
 Halvtaskigt väder är utlovat idag men desto bättre troligtvis SOL på lördag så vi håller tummarna eller hur?;) I kväll kommer syster med familj så det nya partytältet ska komma upp för första gången;) Håll tummarna för det med att 5x8 m tält platsar på gräset=)
Mmmm fiiiina rosor!

Nehepp, nu tar vi tag i dagen...som sagt, det finns lite att pyssla med!

Sköt om er vänner;)

8 kommentarer:

 1. Underbart vackra blommor! Kan tänka mig att din studentdukning kommer bli helt fantastisk :-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Jättevackra. Der regnar för fullt på vår studentdag här i Gbg, men blir nog skoj ändå.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det kommer att bli så underbart fint på stundenten hos er!
  Härligt att se!

  Ha en fin dag,
  <3
  L

  SvaraRadera
 4. Underbara rosor! Jag tror Ni kommer få en underbar studentdag, helt övertygad! Du har ju sinne för det vackra och dukningen blir säkerligen fantastisk. Håller tummarna för att vädret blir fint. Lycka till med allt, njut av att ditt barn tar studenten och ta många fina kort till framtida fotoalbumet. Student firandet är en härlig tradition som vi har här i Sverige!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt med studenten och få fixa och göra en oförglömlig dag! Det kommer bli superfint, du är ju så duktig på att få till det!
  Eftersom mina barn går på en amerikansk skola så är det graduation som gäller här, men studenten är så mycket mysigare. Mamma tog studenten i Eksjö.
  Lycka till med allt!
  Kramar
  Helena

  SvaraRadera
 6. Dom rosorna är fantastiskt fina:) Håller tummar och tår för att ni får bra väder! Kram

  SvaraRadera
 7. Bara så underbart vackra blommor har du köpt.Hoppas att vi får se bilder på allt vackert du gör!Håller tummar och tår att du får fint väder.Kraaam Rita ♥

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Köper dina bloomers i powder (för de är väl i powder?) om de finns kvar. De är väl i bomull?? Supervackra rosor och din altan ser underbar ut. Ha en trevlig student!!
  Kram Agneta
  agneta.rudeberg@gmail.com

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails