HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 20 juni 2011

LANTLIGT VITT ÄR SOMRIGT & EN SOMMARPRATAREHej måndag!

Ett hej och dagsrapport från mig när veckan är ny;)

Halva dagen har redan gått och nu är jag hemma igen och försöker landa och njuta några solstrålar...Aningen trött efter helgens jobb och överväger ibland att dra ner på det;) Att gå på helfart med ca 55 timmar/ vecka kräver energi och ibland vill man bara vara ledig, eller hur?=)

Lite småsol emellanåt idag och det vill man ju ta vara på.
Älskar det vita i mitt hus, även om jag ofta får frågan om att varför jag inte plockar in mer färg? Jag tycker dock att det finns lite som bryter...en doft av turkos, en fläkt av nougat, en touch av rosa och en aning av svart...;) Ljuset blir så härligt med allt det vita, särskilt nu när altangolvet är vitt med...det lyser upp rummet ännu mer.
 Aningen turkos.....;)
 Lite marockansk stil på loppisstolen;)
 Quiltat och loppade spetslakan på hög i trådkorgen, med auktionsbord och loppad stol...
 ...blandat med glammig kudde från Baazar;)
 Har relaxat i solen en stund med....får massa inredningstidningar av min underbara granne som hon läst ut=)
Ljuvligt skönt....en kopp kaffe i solen med lilla B...
Såg programmet "Sommarpratarna" i går på TV. Vet inte om det var repris men strunt samma;) Väldigt bra program i alla fall och fastnade särskilt för Mia Skäringer som berättade om sin numera döde alkoliserade pappa. Mycket intressant och hon berättade öppet om skammen, medberoendet och att hon tappade kontakten med honom tills det var för sent...Hon var kanonbra tycker jag och härligt att se och höra hennes intressanta åsikter och tankar "som hon är" och inte som lite blåst, tjatig tjej i Solsidan!

Japp, nu regnar det igen....välkommen Svensk Sommar!;D

Ta hand om er vänner!

8 kommentarer:

 1. Fina bilder från ditt hem. Är nyfiken på hur stort i km² ditt finrum är. Hur fönsteeena är placerade.har fastnat helt vad gäller inredning och möblering.

  SvaraRadera
 2. Håller med om att vitt är klart finaste interiörfärgen! Hade jag bott helt för mig själv (rättare sagt, kunde jag fått bestämma helt för mig själv) hade allt varit vitt :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Skönt med lite sol i alla fall. Här vägrar den vara just nu.

  SvaraRadera
 4. Älskar vitt precis som du, ser många hem med massor av färg och tycker att det är jätte fint. Har försökt ha mer färg hemma men det varar aldrig länge. Det är inte jag helt enkelt. Älskar ljuset som blir av vitt.
  Har sett sommarpratarna på tv:n och det är jätte bra! Olika personer i olika program, hm kan man skriva så=)?!
  Go kväll på dig kära du!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det är sååå fräscht med vitt. Vill också göra om hela huset vitt men maken tycker det är trist så jag smyger in lite här och där :-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 6. Här har du en till med allt vitt. Nu väntar jag bara på att barnen ska bli större för då åker det bajsbruna golvet ni alltid ser på mina dagensbilder:) Har man vitt kan man ta in vilken färg som helst som kontrast, och man kan ändra hela tiden. Ditt hem är jättefint Adela, jag har sagt det tidigare och säger det igen. Jag flyttar gärna in;)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Du har det så fint hemma! Du får komma hit och homestyla rått-boet här. Fast vitt är kanske inget bra med tanke på lille Marodören;) Kram!

  SvaraRadera
 8. Du har det underbart!! Vitt är alltid så fräscht och du, jobba inte för mycket tänk på lite vila då å då :) kram kram du fina..

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails