HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 19 juni 2011

FINA BESTICKSKORGAR & ETT LINDEXTIPS!God morgon!

Söndag och ännu en ledig dag för många!;) Tyvärr verkar vädret inte vara på vår sida här i Smålandia...jag som är sovande efter nattjobb lider inte, men kanske ni andra som möjligtvis hade planerat en piknik i grängräset, eller en stranddag? Det kommer ska ni se...semestern närmar sig! Skönt att ha den kvar, mycket att se fram emot med bättre väder inräknat;)

Här är de fina bestickskorgarna jag tipsade om från Ikea som jag egentligen skulle ha använt på studenten. Nu dukade vi på ett annat sätt, men de är toppenfina att ha på bänken i köket med blandade bestick i. Ser ut som två söta virkade spetskorgar...;) Har ni vägarna förbi Ikea rekommenderar jag dom, 29 kr styck!=)
 Tesilen är en sötsak från Indiska...
Särskilt fina med gamla loppissilverbestick i!
En fin kombo jag måste tipsa om är den här från Lindex!
Jag shoppar inte mycket i den butiken, men ett och annat guldkorn har de;)
Provade i veckan den här söta toppen i finaste puderfärg. Den är som bara ett linne under och den fantastiskt fina kragen hänger skirt över armarna...blev mycket snyggare och lite annat stuk på när jag hade uppvikta vita jeansleggings till och ett snyggt brunt flätat skinnskärp i midjan på toppen. Allt i från Lindex=) Den här toppen måste ses på! Mycket snyggare i verkligheten än på bilden.

Njut av söndagens ledighet nu vänner!Jag satsar på semesterkassan och jobbar en kväll till...Mina dagar kommer....=)

Sköt om er

 ♥

5 kommentarer:

 1. Den ska kollas in... Ha en härlig söndag du med vännen!!!

  SvaraRadera
 2. Då har då ett öga och finner guldkornen du. Jag kan gå in och leta och leta utan att finna någonting. Onekligen har de en hel del snyggt.

  SvaraRadera
 3. Åååå vad söta krukor passar ju perfekt att ha saker i.Ha nu en skön söndag söta du .Kraaam Rita ♥

  SvaraRadera
 4. Jättefina bestick-korgar, måste åka till IKEA!

  SvaraRadera
 5. Å så fina bestickkorgar! Skulle passa perfekt hos oss. Jag som var på ikea i torsdags...typiskt, för maken kör inte dit på minst ett halvår...
  Får kila in på lindex istället ;)
  Kramis
  Loo

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails