HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 17 juni 2011

TÄVLING! VILL DU SE THE ARK, SEPTEMBER, ERIK SAADE, MUSTASCH,EVA EASTWOOD M FL?

Godmorgon mina härliga läsare!=)

Fredag och helg ...igen!
Var det inte det alldeles nyss?!?;)

Sen, sen kväll igår då hela kontoret jobbade med det sista "lite i panikjobbet" med vår evenemangstidning som går i tryck idag! 60.000 hushåll ska föräras den för att se allt kul som händer i vår stad med omnejd under sommaren! Annonser, reportage, foton, korrekturläsning och ett evigt ringande och mailande...men kul! Skönt att jag är ledig i kväll...;)

Nu mina kära vänner presenterar jag en FIN TÄVLING för er idag!Jag lottar ut 2 ST 2-DAGARSBILJETTER TILL VÅR FINA STADSFEST med artister som The Ark, September, Erik Saade, Crucified Barbara, Mustasch, Daniel Adams-Ray
 och många, många fler!
Festen går av stapeln den 26-27 augusti i dagarna två med allt för från barn upp till gamla;)
Eller vad sägs om 80 st olika artister på 7st  olika scener?!
Läs mer om stadsfesten på vår hemsida som är under utveckling.

För dig som aldrig har varit i den mysiga gamla trästaden Eksjö är det ett ypperligt tillfälle att delta i tävlingen! Kanske just DU vinner och kan tillbringa en weekend här med någon du vill ta med dig;)

VINST;Till ett värde av 1100:-
2 ST 2-DAGARS BILJETTER 'a 550:-st (pris i entrén, 650:-)

För en lott, lämna en kommentar eller maila mig.
För två lotter, lämna en kommentar och länka på din blogg.

Tävlingen pågår fram till den 10 juli!
Lycka till ♥

Kram

13 kommentarer:

 1. Det låter roligt, och Eksjö verkar vara en så mysig stad utifrån din blogg, så jag är gärna med i utlottning, och hoppas kunna ta med mig min dotter och besöka Eksjö i augusti :)

  SvaraRadera
 2. Jag är verkligen med i denna tävling, åhh vad ni har roligt där uppe i Eksjö:) Ha en underbar dag fina , och jag ska länka till dig ..för nu har ju även tröga jag lärt mig hur jag ska göra tjoo hooo
  :) KRAM KRAM ..å kramarna:)

  SvaraRadera
 3. Det blir för långt till Eksjö från Oslo - men vilken bra tävling!! Hade jag bott närmre ville jag gärna varit med, men jag länkar i alla fall :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Vill gärna vara med att prova lyckan.Länkar från min blogg.Härlig tävling .Ha en mysig fredag rara du .Kraaam Rita ♥

  SvaraRadera
 5. Jag som bor i Jämtland är gärna med i dragningen av dessa biljetter.Skulle vara trevligt att se sig om i er lilla stad.
  malla.sundqvist@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Hej! Japp en länk från mig. Har aldrig varit i Eksjö och jag tvivlar starkt på att jag någonsin kommer dit, men man kan ju alltid hoppas:)
  Ha en härlig helg.
  Kram.

  SvaraRadera
 7. Oh vilket pris! Skulle vilja gå men jag är i Stockholm den helgen på tatueringsmässa.......Krama Mustasch-Ralf från mig:)

  SvaraRadera
 8. Skulle gärna åka tillbaka till Eksjö:)
  Så, visst är jag med och tävlar!!!
  kram
  s*tina
  tokarp03@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Klart man vill vara med i din tävling! Hade planerat att gå förra året, men det blev tyvärr inte så. Hoppas det blir av i sommar istället:)
  kram Maria
  davvede@gmail.com

  SvaraRadera
 10. Verkar inte som min kommentar lyckades första gången så jag försöker igen. Är så glad över våran Stadsfest så den vill jag inte missa. Är jättegärna med och tävlar.
  Hälsn Annette
  stenstrom@boxermail.com

  SvaraRadera
 11. Verkar inte som att min kommentar heller lyckades...
  Självklart vill jag oxå vara med, vi kanske syns även detta år! Håller iallafall mina tummar! Ha en riktigt skön sommar!
  Kram Fia
  maria.jensmark@home.se

  SvaraRadera
 12. Ååhh så kul det skulle vara att få vinna dessa friplåtar! Jag vill gärna få vara med i dragningen! Hoppas du har en härlig sommar! Hälsningar Ewa. kisse70@yahoo.se

  SvaraRadera
 13. Jag vill helt klart vara med! :) Vore riktigt nice att ta med min kompis som är helt galen i The Ark, hon skulle bli så glad.

  aangelicaa@live.com

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails