HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 29 januari 2012

EN UTFLYKT TILL POLKAGRISENS STAD, EWA I WALLA & EN BRANTINGDRÖM


Godmorgon tjejer & killar;)

Söndag och jag hoppas ni är lediga?

Slängde ett öga i almanackan och såg att jag missat båda sönernas namnsdag i går. Ingen katastrof, men det är alltid kul att komma i håg.
Båda heter Carl efter min morbror som också har döpt båda.

I går gjorde vi en liten tripp till mysiga Gränna!
Härlig liten stad med hög mysfaktor. Att åka dit på sommaren är givetvis ännu bättre men vinterbesök kan vara fint med;) 
Härlig miljö vid Vättern och flera supermysiga butiker.
Man får en känsla av att man är vid havet vid Vättern...
Den bästa butiken är Miranda som har flera fina märken, bl a bloggvärldens nya favorit Ewa i Walla och Branting. Hann tyvärr inte fota så mycket Ewa i Walla då det fanns sååå mycket snyggt! Kikade i stället och provade flera roliga saker;) 
Dressarnas dress från Branting här ovan var precis nyhemkommen och så s a n s l ö s t  f i n! Vilken Adeladrömklänning...Snygg nu snart när våren kommer med stövlar och kanske en OM jeansjacka över och med bara bruna ben och bara ett par Converse i sommar.

 Den här fina rocken från Ewa i Walla provade jag. Tyvärr i st M och E i W är stooooora i storlekarna! Provade en jättefin kjol med i st S som vi som har S eller t o m XS i bland hade fått sy in för att den skulle suttit uppe.
Några av det fina resesällskapet;)
 Vinterfin strand...
 Lille T ville bada men det var ju både för kallt och fruset i strandkanten;)
 Gränna är otroligt mysigt på många sätt. Har ni inte varit där rekommenderar jag ett besök;)
Utsikten är så härlig trots en mulen dag...

Nu är det snart dags att åka hem efter nattarbete.
Intensiv natt, jösses vad folk firar lönehelg märkligt...



KRAM


15 kommentarer:

  1. Hej!

    Gränna är så fint både sommar och vintertid, vi brukar åka dit ett par gånger om året för att strosa runt i den söta staden. Jag förstår dig att du föll för Adelaklänningen, den är du.
    Här är det fullt upp idag som det ju är de flesta söndagar.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bara så himla mysigt i Gränna året runt.Bara så söt stad.Åååå ja det var verkligen Adelaklänningen den var ju klockrent du .Ha enskön söndag fina du .Kram Rita ♥

      Radera
  2. Gränna är verkligen mysigt. Klänningen står mitt namn i. Sååå fin. Sahra

    SvaraRadera
  3. Min snart 4 åring ville kommentera i dag efter att ha kikat på din blogg i snart 30 minuter. Teodor och du är jättesöta och han tycker även att du har mycket fint hemma:)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ja gränna är jättemysigt, brukar hälsa på en vän där då och då. Branting har jag också kikat mycket på på sistone. den där du visar är lovely!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Gränna är ju så fint! Tyvärr passerar vi mest på sommaren och då är det så helvetes mycket folk så att man knappt kan ta sig fram! Kram

    SvaraRadera
  6. men vad kul att se bilder från min lilla hemstad ...:) det ser onekligen vackert ut på bild....har fortfarande mina föräldrar boende där och ett sommarställe precis utanför , så jag är ofta där ....ett litet tips är att på sommaren ta sig ner till Röttle ...ligger nedanför Gyllene Uttern .....otroligt charmigt och fin badstrand...


    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  7. Vilka fina bilder, och vilken mysig utflykt att göra även på vintern. Jag bor inte så långt därifrån, kul att få veta om den braiga butiken. Tack!

    SvaraRadera
  8. Härliga bilder, det är verkligen mysigt. Jag har bara varit där på sommaren och åkt färja över till Visingsö. Kul att hitta hit, fin blogg du har! kram Victoria

    SvaraRadera
  9. Hej, underbara Gränna, gillar helmycket! Fina bilder på fyrbenta vänner och bra namn på den där båten;) Kram Christina

    SvaraRadera
  10. Vilken fin blogg du har! Vackra och inspirerande bilder! Gränna får det nog bli en runda till frammåt våren, då jag har ett lite torp i Småland, utanför Nässjö så är det inte så långt!

    SvaraRadera
  11. Åh vilka underbara bilder!

    Jag har ju också en liten kille som heter Carl, och som jag glömde! Fast inte i första namn, för det missar jag aldrig :)

    Ha en riktigt härlig vecka!

    Kramar!

    SvaraRadera
  12. Gränna är fantastiskt fint! Nu fick jag lust att lägga lite semester dit i sommar :-)

    Kram!

    SvaraRadera
  13. Underbara bilder och vovvar kram

    SvaraRadera
  14. Gränna verkar fint även i vintervitt.

    Vi syns i Malmö den 11:e!
    Kram Louise

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails