HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 1 februari 2012

UNDERBART DANSKT VINTERHEM






Hej godingar!


Softar runt här idag efter en mycket rolig gårdagskväll med fest inom Polisen, i sköna hemmakläder, med doftljus, soft musik och en god latte och snart blir det hundpromenad!
Saknade er igår när jag inte hann och blogga, men det är lite mycket just nu.

Vi hade som sagt en härligt trevlig kväll med mycket skratt, god mat och dricka och dans till sena natten, så i dag är Adela lite småtrött;) Har piggat upp mig med färskpressade apelsiner och nu snart ut i snön=)

Fastnade på Bolig Magasinets sida! Vilka fantastiska hem man kan hitta där!
Översta fotot är ju underbart fint.

Älskar du en kombination av feminina färger och natur kommer Tina Buchs stil garanterat att inspirera dig. I huset intill Öresund har hon bott sedan 2004 med sin man Jonas och deras två barn, William och Elias   "Huset är egentligen ett Badhus, som byggdes 1900 som tillägg till den stora tomten bakom. Husets kärna är det 70 kvadratmeter stora familjerummet. Här hittar du familjens vardagsrum, kök och matsal. I andra änden är det största sovrummet, stort badrum, grovkök och de två barnens rum till William och Elias. Även  kalla vinterdagar, har familjen haft stor nytta av deras terrass. Här kan du njuta av en varm dryck under varma renskinn. De grova rottingmöbler och lyktor är från Tinas egen butik, Buch Köpenhamn.

Såååå fantastiskt fint!
Får lust att styla om altanen;)

Brrr nu ska vi pälsa på oss och ut i friska luften!



Njut av er dag!

KRAM

9 kommentarer:

  1. Svar
    1. Bara så himla snyggt .Ja du softar runt som jag med go musik doftljus och bara är.Jag grejar och fixar lite.Vad skoj att festen blev lyckad.Ha en skön kväll snygging.Kram Rita ♥

      Radera
  2. Jasså en lite småtrött Adela idag;). Det är väl ett tecken på att partyt var skojigt inte sant? Wow vilket hem. Diggar den översta bilden allra mest.

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  3. Ohh alltid roligt med partaj =)
    Ja du jag skulle helt klart kunna tänka mig att bo där... snyggt. Kram på dig.

    SvaraRadera
  4. Vilket vackert hem, huvudet på spiken som vanigt;)) Härligt att höra att det var party igår! Ha det gott i kylan <3 Kram fia

    SvaraRadera
  5. Hej, vilket underbart hem skulle ju gärna sitta där å dricka ngt varm och gott// Christina

    SvaraRadera
  6. Hejsan!

    verkligen härliga bilder! Alltid skoj med lite ny inspiration!

    Kramen Jenny

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails