HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 2 november 2012

SMÅ INREDNINGSFÖRÄNDRINGAR






Godmorgon fredag och helg!



En ledig sådan dessutom:)

Roligt att ni är så många som hänger med mig på Instagram!
Har bara varit där en månad men ni är redan 101 st, tack för det:)

Tipsar er i dag om FYND för små pengar!
Hur mycket vi än gillar alla fina märken som Tine K, DAY home, Housedoctor ja you name it, så blir vi väl alla glada ibland när vi kan hitta fiiiina saker till låga priser?!

En liten tur till Rusta häromdagen (som väl inte är sååå rolig butik kanske;) så hittade jag ett fint kuddfodral.
Kunde nog mycket väl ha lurat mig med att det var ett DAY home ex, men det här snygga fodralet kostade 29.90:-!:)) Passar perfekt i vardagsrummet och paljetterna glimmar så mysigt nu när advent och jul också ska glimma snart.
 Köket i svart och vitt fick också en helt annan myskänsla med den snygga mattan för 249:-:),
 Hur gärna jag än skulle vilja ha en stor dyr flådig matta så har jag lärt mig som måååångårig djurägare att det fungerar inte så bra....mattor blir förstörda och smutsiga hur noga du än är med många tassar;) Jag köper inga dyrgripar längre och det här golvet är såååå fint, men att bara höja känslan i rummet med ett fårskinn gjorde mycket! 149:- :)
 Såg den här skönheten på Ikea igår när jag träffade underbara vänner där! Tjejsnack på hög nivå över en middag hann vi också med:) Har inte köpt lampan men är bra sugen! 299:-, bra pris!
Det jag gärna skulle vilja ha på golvet är ett snyggt koskinn! Finns på Ikea för 1495:- Vill i så fall ha ett svart med lite vitt i, men vi får se längre fram. Det är hund/katt/mattproblemet som uppstår då.

Nu ska jag sova efter nattjobb, och ikväll blir det både bus och godis!:)
En AW väntar med en av mina bästa vänner!



Önskar er en FAB FREDAG 
och mys ordentligt nu i Allahelgonahelgen!


KRAM

14 kommentarer:

  1. Bara så fina kuddar ,matta och fårskinn.Kul med lite shopping som inte är jättedyr .Fint blev det,Ha nu en mysig fredag .Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Hej hej! Jag vill bara lämna en liten hälsning och önska dig en trevlig helg. Tittar ofta in på din blogg och blir så himla glad av den, sååå mysig. Tycker även det är kul när du visar dagens, du har så fiiiina kläder.

    Kram Kram

    Anna från Skåne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Å tack Anna!
      Önskar dog också en myyyyyshelg!:)

      Kram
      Adela

      Radera
  3. Det var väldans vad mycket finheter du hittat till bra pris! det gillas! Var på Rusta hos oss och där fanns inga fina kuddar, så du hade tur!
    Kram och ha en härlig fredag!
    Helena

    SvaraRadera
  4. Hej,jag blir så trött på märken hit och märken dit. Det är hur man sätter ihop sakerna till en enhet som gör det.Det är du bra på. Jag var själv inne på Rusta när vi besökte Visby i helgen för att fördriva en stund till färjan gick. Stod och fingra på de kuddfodralen verkligen fina. Jag tycker Rusta har ryckt upp sig otroligt sista året. Det är ju försjutton smart att inte slänga i väg de surt förvärvade kronorna i onödan på dyra märken som inte ett dugg gör en gladare. Ha en bra helg och du vad duktig du är att bloppisa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Eva!:)
      Hoppas du får en toppenhelg!

      Kram
      Adela

      Radera
  5. Hej!

    Inspirerande inlägg för en fattig småbarnsförälder. Ska ta en tur till Rusta i helgen tror jag. Vill bara tipsa dig lite ang IKEAs koskinn. Jag har haft ett sådant (och en semilånghårig katt) och det katten fäller är INGET emot vad koskinnet fäller! Jag dammsugar ofta (eftersom jag har två barn och en katt) men jag höll på att bli tokig. Det kan ju vara så att jag hade ett extra dåligt koskinn men enligt IKEA var det normalt att det fäller. Bara så att du vet! ;)Tack för en superblogg!
    Kram Veronika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Veronika!
      Visst är det bra med tips om fina budgetsaker, tror vi är många som gillar det:) Bra att veta om koskinnen! Ska fundera en vända till men tror som du att det kan räcka med hundar och en katt som fäller utan att man behöver ha en matta som gör det med:))

      Kram och en toppenhelg till dig!
      Adela

      Radera
  6. Hittar själv en del på Rusta. Bryr mig inte om det är märkesvaror eller inte bara jag gillar sakerna eller kläderna. Ibland blir det dyrt o ibland billigt. Fina kuddar du köpte, passar perfekt hemma hos dig. Önskar dig en härlig helg.. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  7. Mycet fint! Både Ikea-lampa och Rusta-matta föll mig i smaken! Kram

    SvaraRadera
  8. Hej!!

    Vilka härligt bra tips att vakna till
    en lördag morgon ;)
    i dag tror jag minsann att det blir en sväng till Rusta =)

    Hoppas att du får en fin helg.

    Kram Thess

    SvaraRadera
  9. Det är inte ofta det sker, men det händer...
    Alltså att jag sätter mig ner en lördagsmorgon och går igenom gamla bloggfavoriter.
    Å självklart är din blogg en av dem :)

    Och som vanligt så bjuder du på alldeles fantastiska inredningsbilder, så himlars fint har du

    Ha en bra helg
    /Carina

    SvaraRadera
  10. Fina prylar du fyndat och hittat! Jag hade ett sånt fårskinn men den ena hunden käkade upp det:(
    Kram

    SvaraRadera
  11. Hej!

    Vi har ett gammalt koskinn i beiget som legat på vårat golv i ca tolv år och jag har aldrig märkt att det fäller. Vi har också en stor svart hund som skitar ner med sina tassar över allt, men på skinnet syns inget så jag rekommenderar det verkligen. Kanske man dock ska ta ett med bra kvalite fast jag vill oxå ha ikeas vit svarta skinn:)

    Lycka till hur du än gör.

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails