HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 15 maj 2013

SÅ HÄR SKA MIN BALKONG SE UT...:)




Godmorgon tjejer!

Tack för alla fina hälsningar i går på bloggen!
I dag hoppas jag att solen och värmen är tillbaka för idag är det nämligen dags för att påbörja årets makeover på balkongen. Den ljuvliga bersån i alla ära, men även en balkong kan bli fin om den innehåller levande blommor i korg och betong, en buddha, ett fågelbad i cement med vatten, härliga blommor i limerosa och riktigt fina smutsrosa rosor, olivträd och snygga kuddar! Flera delar saknas då de är beställda men inte har kommit hem än, så i dagsläget får nog svarta rottingstolarna från förra sommaren flytta ut, tills Läckö kommer hem;)

Så här kommer det att se ut i år!
De ljuvligaste färgerna tycker jag som gör sig så fint till det svarta på balkongen.
Shoppade dessa fina rosor, hortensia, murgröna och lavendel.....
 
Har beställt hem en hög med fiiiiiina prisvärda kuddar från HM!
Dessa valde jag....;)




Njut av dagen vänner!


8 kommentarer:

  1. Åhh så mycket snyggt !Superfina blommor i underbara färger och härliga kuddar .Kommer bli kanon när du får fixa en stund.Njuuut din dag fina du .Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Det kommer att bli jättefint!

    SvaraRadera
  3. Oj vad fint du kommer att få!!!! kraaam Nilla

    SvaraRadera
  4. Gudars så mycket fint! Ska försöka pimpa min trista balkong med i helgen....Kram!

    SvaraRadera
  5. Så mycket fint.

    Tänkte fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till imorgon 16 maj kl. 23.59. Tack på förhand.

    SvaraRadera
  6. Så snyggt det där kommer att bli och här försöker jag att få ordning på altanen här hemma. Jag försöker dessutom hitta en liten grupp med bord och 2 stolar till vår lilla paviljong i trädgården.
    Kramar

    SvaraRadera
  7. Det kommer bli toppenfint! Jag är riktigt sugen på korgstolarna också. Vilka superfina kuddar! Kanske man ska ta en sväng in på H&M idag! Kuddar kan man aldrig ha för många av eller hur!

    Ska bli kul att se hur din balkong blir, om du vill visa den såklart!
    Ha en härlig helg i värmen!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  8. Jag är nyfiken på slutresultatet :-)

    Ha det bäst!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails