HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 13 april 2010

Jag bjuder lite på mig ikväll;)


Ett veterinärbesök, en runda spåret i skogen och lite annat har hunnits med ikväll.
Ni som bor i storstan skulle nog dra på smilbanden om ni hade varit med ikväll...;)

Det bor en veterinär ca 3 km från mig (mycket bra när man har djur) ute på landet i ett stort hus, jag brukar säga till honom; Du bor som en kung!;) Man ringer honom, pratar in ett meddelande på hans något åldersstigna telefonsvarare, han ringer upp och man får en tid i princip n ä r s o m h e l s t! I vilken storstad lyckas man med det? Han är fenomenal att ha att göra med. Undersökning av två hundar, utskrivet recept, och sen får hundarna köttbullar av hans fru, ungefär som barnen får välja en leksak hos tandläkaren, så de vågar och vill komma tillbaka;) Visst är det mysigt? Allt detta för en ynka peng. Hoppas han kommer att ha sin mottagning än i många år!

Liten diskussion idag med några olika personer hur mycket eller inte man ska visa i sin blogg. Har sett att andra haft liknande funderingar. Lagom personligt men inte för privat är min tanke. Kan bjuda på bilder från vårt hem, lika gärna som någon hälsar på och även en och annan bild för outfiternas skull, för många tycker det är kul med dom, skriver dom i mail.;)

Att ha en blogg innebär att den är öppen för alla så länge man inte sätter lösenord på den. DET hoppas jag att jag ska slippa. Tanken om min blogg fanns hos mig i drygt ett år innan jag tog steget. Roligast är förstås när någon/några vill lämna en hälsning ibland. Men annars bjuder jag på bitar av mig, vårt hem och delar av mitt liv.

Mer privat - mer personlig - mer anonym.....hur tycker ni en blogg ska vara?

Så...lite bilder från kök-vardagsrum. En outfit i rosa, söt blus fr Lindex, underklänning och scarfs Saint Tropez, jeans VILA, handgjort pärlhalsband med hjärta, MC skinnjacka från MQ.

Trevlig kväll!

Adela

5 kommentarer:

 1. En del säger att det är frugans köttbullar som är hela grejjen....att det är hon sköter kliniken med sitt omhändertagande av stora o små......:) men visst är han bra, som sagt alltid redo!

  SvaraRadera
 2. Det kan vara knepigt med privat eller personlig. Själv är jag en blandning, men är oerhört noga med det jag lämnar ut (det var jag även i boken, tro det eller ej:)

  Tack för fina bilder hemifrån!

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Men vilken mysig veterinär! Sådant gillar jag. Du har ju det sååååå fint i ditt hus! Ohh man känner verkligen ro och frid när man tittar på bilderna. supersnygg är du dessutom :D Gillar ditt halsband. Kram kram

  SvaraRadera
 4. Kanske är så att det är köttbullarna som är hela grejen;-) Gillar honom mycket i alla fall...;)

  Åsa, ja det är svårt, men jag tycker du hade en väl avvägd linje i din bok. Väldigt personlig och gripande men ändå inte för utlämnande. Mycket bra...;)
  Kramar!

  Sanni; Tack du är såååå snäll!;) Tror nog du också har mysigt hemma med din smak! Men så känner jag med här hemma...lever hektiskt ofta och hemmet är mitt andningshål i lugn o ro...
  Många kramar!

  SvaraRadera
 5. Vad fint du har hemma hos dig :)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails