HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 22 juni 2010

Cream, Sirup & ett sött paket

Undrar var dagarna tar vägen när tiden rusar iväg? Var inte jag hemma nyss och utvilad i flera veckor?;) Känns inte längre, nu är det full fart igen. Ska skura altangolven här nu för i morgon ska lilla A olja in allt trä och fixa, så här kommer några snabba bilder från en liten rea, och ett fint litet paket som låg på mitt kontor idag när jag kom till jobbet;) Sötaste handgjorda och målade hjärtat! En liten paket från fina kollega L;) Thank U dear! Det ska hänga på min koffert senare när den är vitmålad.

Hittade en några fynd från Cream och Sirup! Vita lilla koftjackan med volang från Cream och den mysiga korta jackan i tunnt jeanstyg från Sirup. Båda är perfekta att dra på sig en sommarkväll över något axelbart och även priset var perfekt. Allt med "halva priset" är roligt! :-) Ett par favoritskor fick hänga med på bilden med, de bruna från Friis & Company.

Ska försöka hinna med att visa er vad som händer på andra sidan gatan här just nu, lite senare.
Har ju hängt på min balkong och fotat;)

Njut av kvällen;)
Adela

6 kommentarer:

 1. Vilka superfina köp du gjort ida!!! Och hur fin blev inte balkongen då!!!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Den underbara koftan bor i min klädkammare också! Så skön, fin och användbar. Cream är en trogen vän i den ljuva modevärlden.

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig kofta. Nu blir jag nyfis på vad som händer på andra sidan gatan hos dig *blink*. Får kanske veta de tids nog:).

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 4. Hej Vännen!
  Ja du kan allt fynda du så fina. Och skorna dom var ju riktigt snygga;)
  Och balkongen den blev ju hur fin som helst. Ja du kan fixa & trixa men det är ju det som är så roligt.Nu blev man ju nyfiken vad som är på andra sidan gatan oxå:)
  Kram Bettan

  SvaraRadera
 5. Rusar iväg är verkligen rätt. Nu är det snast juli!? Man får skynda att njuta av allt det härliga.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Så fina klädfynd! Tur att det finns rea!!!

  Ha en trevlig midsommar!/Kram Mimmi

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails