HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 11 juli 2010

Chévresås, myskväll & lite Odd Molly


Ytterligare en underbar kväll på altanen med ljus och inte en vindpust;) Tillbringat flera timmar på stranden i trevligt sällskap och med många dopp. Det är ljummet i vattnet!

Fick en obehagligare upplevelse senare vid hundbadet när T & B skulle få sitt dopp...En kille med en stor schäfer som var LÖS rusade emot oss med rest ragg och gjorde flera utfall med öppen käft mot mina stackars små darlingar. Ägaren kunde inte hantera honom alls och hunden lydde inte ett dugg. Jag som normalt sett inte är hundrädd alls, som ofta får hantera främmande hundar av alla de raser på arbetsplats P, blev helt skakis! Jag gjorde vad jag kunde för att skydda mina darlingar och även mig själv, medans ägaren ropade på hunden till ingen nytta. Tills slut när mitt adrenalin nådde toppen fick jag in en rejäl spark rakt i huvudet på hundskrället, så han kom av sig i sitt anfall. Helt galet, fruktansvärt, idiotiskt att en människa har sån hund lös! Jag blev fruktansvärt irriterad. Nog om detta, men en del borde inte ha djur alls!
Tänkte ge er ett smarrigt recept på en supergod kall sås till grillat i dessa grilltider som jag fick av kollega F, som är jätteduktig på just såser! Den här är såååååå god så man kan äta bara den med sked:-)

Chévresås

1 burk creme fraiche

1 riven bit chévre

1-2 msk flytande honung

Rejält med salt o vitpeppar
(Riktigt gott till de flesta köttsorter! )

För en tid sen fyndade jag den här=)

Och i morgon kommer nästa superREAfynd;)

Tycker almost black är en perfekt färg att köpa nu, användbar året om! Dessutom blir dessa två ihop som en klänning tillsammans;)

Dags för nattpromenad med T & B. Ska också leta efter Mr TinTin som inte behagat komma hem på två dygn...hoppas verkligen han bara latar sig någonstans så inget har hänt.

Kram och sov gott;)
Adela

5 kommentarer:

 1. Hej Vännen!
  Håller med dig vissa borde inte få ha hundar. Jag hade nog gjort likadant som du gjorde. Vi måste ju skydda våra kära doggsar;)
  Jätte fina fynd från OM svart är ju så snyggt!
  Mm.. såsen måste man ju ta och prova.
  Tack för tipset!
  Kram Bettan

  SvaraRadera
 2. Nä vissa människor borde INTE ha hund. Bra "handlat" Adela!!!! Såsen låter toppengod. Måste absolut prova. Tack för tipset.

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 3. Nej verkligen inte! Ofta är hundarna fel uppfostrade och det är ägarna som inte hanterar dem rätt och då blir det såhär!Oerhört frusterande...i mitt jobb inom polisen träffar man på många främst missbrukare och de flesta har till min stora irritation hund!

  Kram vänner!
  Adela

  SvaraRadera
 4. Vilken fin blogg du har! Ha en bra dag! mvh Pia

  SvaraRadera
 5. Så otäckt med hunden! Ska absolut prova den goda såsen. Älskar att grilla!!!

  Kram Linda

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails