HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 12 juli 2010

En sommardagens, Vita korgar & lite oro

Första riktiga semesterdagen och solen skiner än! Nöjd, nöjd...orkar inte med stranden idag, huden har fått ganska mycket sol det sista, så det blir fika på stan med vän, loppis och börja röja i mitt kök! Lite nya saker på ingång...inte jätteroliga men ändå! Ni får se senare;) Jag bakade igår kväll med...kommer bildbevis i eftermiddag!=)


Kompletterade med två till vita fina korgar. Man kan aldrig få för många av dom, jättfina! Så användbara både inne och ute. Min dagens är en sommarsöt hallonrosaorange klänning från object, en riktig sommargoding! Passar på stan en dag som denna;)


Måste visa er lille T utsiktsplats mitt i vår häck! Han fick en egen liten "altan" när vi byggde altanen förra sommaren. Perfekt för honom att kika ut på gatan;) Givetvis säkert staket emellen så han kommer ingen vart. Här skäller han ut en del när det inte passar honom att de går förbi just då:-)


Finns "bara" två moln på min sommarhimmel idag...det ena är att TinTin inte kommit tillbaka. Var ute i natt faktiskt för att riktigt höra tydligt i tystnaden om någon jamade någonstans om han är instängd, fasansfulla tanke. Skramlade med kattgodis men det kom bara andra nyfikna kissar såklart. Aahh...det finns inget värre än när de bara försvinner! Håll tummarna att han kommer tillbaka!


Det andra är att stora A är ute på vägarna med vår granne och kompis i en überSTOR lastbil hela veckan och jobbar med honom på Västkusten. Är kanske lite löjlig men kan inte låta bli att vara lite orolig, de är unga och oerfarna. Hans kompis tog studenten nu i juni och har redan fast jobb och kör en stor långtradare och stora A går ju samma utbildning och rattar dessa stora saker med, dock än så länge inom skolans område...men är man hönsmamma så är man!Fånga dagen mina vänner, vi ses i kväll!


Kram
Adela

2 kommentarer:

  1. Hej gumman. LOVE LOVE LOVE klänningen! Håller tummarna för Tintin kommer hem och att A kommer hem i gott skick ;) KRam på dig underbaring!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails