HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 13 juli 2010

Spring i benen & GodsakerSpring i benen i dag i Calou=)


Mmmm...Gott!

Du är Underbar! Måste vara ett bra te...;)


Vinägern du kan ha till nästan allt! Så god!

Här latar vi oss inte idag och mina ben har redan sprungit många varv:-)
Garage och förrådstöming står på schemat idag men det mesta utav det fixar lilla A och hans kompis E! Bra killar som kör och tömmer och fixar;) Själv röjer jag inne och plockar, tycker solen är för varm att sitta i idag och det är avkopplande för mig med att fixa hemma på semestern. Dessutom ska jag jobba ett extra pass på P ikväll för att täcka upp, så lika bra att hålla igång.
Har målat färdigt ett av de mindre projekten, det får ni se ikväll. Min nya smyckeslåda är klar! Inget avancerat men för 20 spänn på loppis på fyller den verkligen en bra funktion;)
Shoppade lite småsaker på vår fina butik Smått & Gott här i Småstaden igår...Mmm...massa goa saker finns det där. Alltifrån delikatesser, till godis. Nöjde mig med lite kryddor, te, vinäger m m så länge.

Vinäger i lösvikt: Välj din egen vinäger i flaska - Dadel Balsamkräm: En blandning av dadelkräm och Balsamico Bianco di Modena. Används till grillat kött, fisk, pensla på lax, sushi, grönskaker, ost, fruktsallader och glass. Gott även till grillade ananasskivor.
Te: Du är Underbar och Ett hjärteslag, båda ganska blommiga, fruktiga smaker då jag gillar det.
Kryddor: Sloppy Joe rubmix - en blandning av lök, salt, paprika, senap o broccoli, supergod! Ska klappas in i köttet innan grillning eller går utmärkt att blanda i marinader.
Lök & Dill dippa - till dilldippa, kalla såser, dressing och god som fiskkrydda.

Marmelad: päron & Vaniljmarmelad, mmm...mycket god!;)
Ananas & Penjapeppar - speciellt till ost!
Härligt eller hur med lite godsaker!

I slutet på veckan kommer min nya KYL & FRYS!! Aaahh...som jag har väntat på det! Hos vissa hyresägare händer saker långsamt...men nu får jag helt nytt båda!

Ingen TinTin idag heller...känner mig sorgsen...undrar så var han är...
Mys i solen vänner;)
Kram
Adela

1 kommentar:

  1. Mmm för Smått & gott! Var på besök i din stad i förra veckan och då besökte jag den butiken. Provade chipsen. Kanongoda. Har även provat deras vinäger och dressingar. Suveräna.

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails