HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 16 augusti 2010

Love Happens & Ett vårdande tips i kvällen


Hej vänner i kvällen!
Här är det latare än latast kväll kan jag säga...Skulle ha jobbat men buset lät mig vara ikväll=) Fanns massa annat jag kunde gjort...målat mer loppisfynd, sprungit om inte min sträckning inte höll i sig, tvättat bilen, strykit...ja många saker på väntelistan. Men ibland blir jag odrägligt lat som ikväll och faktum är att jag inte känner mig riktigt 100, mår inte riktigt bra och huvudet dunkar...Hoppas jag sover bort det i natt för i morgon har jag tagit ledigt och ska ju ut på galej! Det får ni höra om i morgon, Istället hyrde jag film, LOVE HAPPENS med Jennifer Aniston och Aaron Eckhart, ett romatiskt drama=) som jag ska inta soffläge och se nu! Känner mig plötsligt supertrött...kanske jobbat för mycket i helgen.
Tänkte därför tipsa om Clarins Renew-Plus Body Serum kan pigga upp den tröttaste hud. Serumet är en anti-age-lotion för kroppen som återfuktar, tar bort döda hudceller och jämnar ut slapp hud. Innehåller bl a pro-Retinol som balanserar cellförnyelsen, olivbladsextrakt som är fuktgivande, samt extrakt av vintergröna som jämnar ut, förfinar och stramar upp hudvävnaden. Och ...om ni visste vad den doftar...helt underbart fräscht!
Den är en liten dyrgrip men räcker i oändlighet, pga av den smidiga konsistensen behöver du bara ta så lite;) Jag rekommenderar den verkligen och har använt den i åratal. Som ni nog ser på bilden är den snart slut och dags för en ny;)

Nu intar jag soffan med tända ljus.
Gör ni det med!;)

Sov gott sen
Adela

4 kommentarer:

 1. Hej Vännen!
  Tack för tipset den måste man ju testa;)Min andra har nämligen tagit slut. Hoppas den finns på TAXFREE? Då blir det garanterat ett köp.
  SOV GOTT!
  Kram från Bettan

  SvaraRadera
 2. Helloooo!

  Nu blev jag nyfiken. Vad har du nu hittat på måntro? Saknar dig på jobbet idag. Var Love Happens mysig o sevärd??

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Låter som en mycket bra idé, med film och tända ljus! Men som vanligt har jag bara några "ska bara" först ;-)
  kram!!

  SvaraRadera
 4. Här är det också tända ljus och mys inne som gäller, känns som en sån kväll idag, mörkt ute och regn som piskar på fönsterrutorna, höstrusk...

  Hoppas du kryar på dig och känner dig bättre imorgon, ibland är det klokt att lägga alla måsten åt sidan och bara vara...

  Kramar Bella

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails