HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 7 augusti 2010

Min stad, loppis & Jimmy Jansson

Hej i lördagskvällen vänner!

Här kommer lite bilder från min dag och "min stad". Vet ju att ni är många som läser bloggen ute i Sveriges avlånga land och tycker ni kan få se vilken liten söt gammal trädstad detta är! Typiskt nog när jag skulle fota de finaste innergårdarna och gränderna, så passade kamerabatteriet på att lägga av...=) Men ni får se några glimtar i alla fall;)

Har hunnit med en loppis idag med och fyndade en tavla här nedan. Motivet är
h e m s k t, så det får ni inte ens se, en ÄLG! Men det ska bort och ramen ska bli vit eller puderrosa och jag tror det ska få bli en spegel;) Billigt i alla fall och ramen är jättefin, 70x50 cm.
Har fikat med vänner med och kikat på alla turister här...det kryllar av tyskar och den här veckan är det massor på G här i stan med bl a Tattoo hela nästa helg, som jag ska gå. Tycker det är supermaffigt och pampigt!=) Musikkårer från stora delar av Europa deltar och det är massa folk i rörelse.
Sprang på detta av en slump idag med och tyvärr var det nog många som missade detta...Mycket bra akustiskt uppträdande av Jimmy Jansson med bla den här låten.
Han var en hemlig gäst bland andra lokala förmågor och han har jättefin röst;)
Bilder från Gamla stan och sist här är den mysiga Krusagården, en gammal gård med anor från 1700-talet med loppis och våffelservering;)
Min dagens var den här! O, ja...ni har sett den här tunikan flera gånger innan, men visar den för jag vet att flera bloggläsare har den och idag hade jag den för första gången som klänning och förlängde den med min CREAM underklänning;) Fin och somrig kombo=) Har varit lugnt med Odd användandet nu, men nu blir det andra bullar av när man börja jobba igen. Då åker de på nästan varje dag=)
Här är mitt loppisfynd! Den kommer att bli superfin vit eller puderrosa med kanske spegelglas i eller nåt annat! 50x70 cm för en femtilapp! Det är loppis de!
Har hunnit med en Leva- och Bo utställning med här i stan! Mest för att jag var nyfiken för jag har gjort materialet dit=) Ja, ja...det såg ju bra ut!
 "Ha ha...skryt"......

Nu blir det lax, färskpotatis och kall mumsig sås!
Kram var ni än är i världen!
Adela

17 kommentarer:

  1. Ojojoj! Underbara bilder och vilken underbar tunika och underklänning.

    Vilken mysig stad du bor i! Vart om jag får fråga :-)??

    Kram Linda (Jolin)

    SvaraRadera
  2. Mysig stad. Var är tunikan ifrån? Jättefin med med underklänningen under.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Haha... det är i DEN staden. Jag satt och stirrade på de första bilderna ocg fick E vibbar. Hade en jobbekompisen en gång som kokmmer därifrån så jag hängde med henne dit en gång. Tyvärr har det aldrig blivit att jag åkt tillbaka även om jag föll för staden på en gång. Tänkte maila dig och fråga om det är var jag tror och så såg jag upplösningen... - jag hade rätt.
    Supermysig stad, önskar ofta att jag hade bott på ett mindre ställe. Trött på storstadshets...
    Kram snygging, för som vanligt var du fin som socker idag!

    SvaraRadera
  4. Vad fint det ser ut där du bor, jättemysigt! Fin tunika:) Kram

    SvaraRadera
  5. Sorry alla sjuka stavfel, jag är inte full, felet är att mina fingrar är betydligt snabbare än hjärnan... Kram!

    SvaraRadera
  6. Linda: Ja som supersköna Josanne här nedan redan gissat så är det lilla Eksjö...=)Söt liten stad, händer inte jättemycket med mycket trivsam att bo i! Men vi har ett stort sjukhus, ett stort Polishus (där jag ju också jobbar en del), en STOR husfabrik (ha ha gissa vilken=) )en garnison, Lindex, några andra fina småbutiker då främst Hem Å Vila som alla måste besöka om ni kommer hit, en annan fin butik Fina Hem som har Odd Molly...weeiii=)=), parfymeri, ett museum, en stor Intersportbutik, ett systembolag o lite annat smått o gott;)

    Jeanette: Tunikan är fr Lindex, 299:- söt som en karamell och ser more expensive ut=)

    Josanne: Ha ha...du är för rolig! Tror inte du är full=) jag är likadan, slinter över tangenterna ibland, det har nog alla sett! Rätt gissat! Nästa gång du åker hit hälsar du på mig med!!;D

    Linda: Tack gumman...mysigt med alla trähus. Är dock otrogen och bor i ett Sävsjö trähus...det får man bara viska på jobbet=)

    Kram alla godingar!
    Adela

    SvaraRadera
  7. Ohh så fina bilder. Älskar "gamla" trähus och förstår inte att de ibland får bygglov till de där nya cementklumparna som jag kallar dem i de gamla kvarteren. Suuuperfin är du gumman och älskar underklänningen från Cream! Kram

    SvaraRadera
  8. Ohhh vilken mysig idyll du bor i...
    Och fina kläder har du som vanligt, jätte snyggt !! Vad roligt att du gillade mina nya stövlar !! Du har ju såå bra smak, så det var kul för mig !!
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  9. Inga höga klackar i den staden väl:)

    SvaraRadera
  10. Jag hänvisade förstås till alla kullstenar!

    SvaraRadera
  11. Provar igen. KULLERSTENAR. Så. Puh.

    SvaraRadera
  12. Hej Vännen!
    Vilken mysig stad du bor i. Och snygg som vanligt ja på LINDEX kan man hitta lite gobitar!
    Kram från Bettan

    SvaraRadera
  13. Vilken mysig stad....Vi har gamla Linköping som är jättefint där dom har samlat alla gamla hus. Jag gillar den tunikan från Lndex, köpte en likadan när jag såg den hos dig. Har ryckt i den innan men aldrig kommit till skott. Den går till det mesta:) Nu har jag rensat halva matkällaren iaf pust. Att man har så mycket skräp!!!Ha det gott.
    Kramkram Anne

    SvaraRadera
  14. Vad mysig stad du bor i.Underbar tunika.Bara så himla sockersöt.Fint med underkjolen under.Jag är så nöjd med mitt halsband.Det gillade jag vi blev kära direkt.Hihi.Ha en skön kväll sötis.kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  15. Eksjö är ju så himla mysigt, önskar vi var där och hälsade på lite oftare.. och att man fick se mer än HK, fabrik och Stadshotellet :garv:
    Klart att ditt material blev kanon, du är ju toppen på ditt jobb!
    1 vecka semester kvar, sen är även jag tillbaka i allvaret igen ;-)
    K R A M

    SvaraRadera
  16. Skrattar lite här för mig själv...var inne och kikade nu på Lindex och jag köpte en likadan fast i den som heter Light rust men jag lämnade tillbaka den då jag inte tyckte den passade mig så bra. Vitt är lite svårt på mig också men den kanske är bättre...den är iaf jätteskön och fin. :)
    Kram

    SvaraRadera
  17. Åsa: Skönt att se att du med snubblar över tangenterna ibland! =)=) Stämmer bra...inte lätt med högklackat här! Och på vintern är det halt som attan! Men mysigt är det med kullerstenar;)

    Bettan; Ja det går att hitta sötsaker där rätt som det är;)

    Anne: Kul att jag kunde inspirera dig då;) Men den är riktigt fin tycker jag!

    Rita: Bra med kärlek vid första ögonkastet;D Det brukar vara den sanna kärleken=)

    Perlan: Hoppas, hoppas du kommer hit i slutet av augusti...ska nog snacka med lille R jag=)

    Jeanette: Men du jag provade den färgen med! Den är jättefin men jag är ingen "färgmänniska". Impulsköper ibland, sen används det inte så mycket och hamnar på Tradera;) Men den är jättefin med=)

    Kraaaaaaam alla=)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails