HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 25 augusti 2010

Tillgodokvitton gör inte ont, Branting och en kul helg som väntar!

Hej i onsdagen!

Hann inte få ut mitt morgoninlägg idag och sen har dagen snurrat på=)
Mycket jobb och våra säljare har börjat trilla in en efter en till våra festligheter på företaget och i Småstaden med, som har stadsfest hela helgen! En riktigt kul händelse en gång om året som lockar väldigt mycket folk varje år och i år siktar dom biljettförsäljningen till ca 10 000 sålda biljetter. Då kan ni förstå att det är folk i den här lilla stan=) Eller vad sägs om 75 st olika artister på 6 st olika scener under två dagar...Melissa Horn, Salem el Fakir,E-type, Darin, Takida, Erik Saade, Kalle Moraeus & Spelmän, Hoffmaestro & Chraa och många många fler. Ska bli en riktigt kul helg som startar i morgon kväll med en rolig fest med våra säljare på stadens bästa ställe=)

Med ett tillgodokvitto på en felvara sen i våras hos Charlotte i Göteborg så kommer den här godingen från BRANTING hem med "special delivery" i morgon kväll med en av mina bodyguards från Göteborg=) Mums vad fin den är och det hängde EN enda kvar i den modellen i S for me...superfin klänning som kommer att användas mycket i höst! Nu får den premiärluftas i helgen;) 

Fin modell och härlig mullvadsbrun
Lite spetsar såklart=) Tror den är kalas till grova strumpor och stövlar sen men även som tunika.

Ha en underbar eftermiddag vänner!
Glöm inte att fika gott;)

Adela

14 kommentarer:

  1. Vilket fint köp! Jag satt precis och funderade på vad jag skulle ha för något till mitt i mud som jag var och köpte på lunchen. :D Den jag köpte är nog kortare så jag vet inte om det funkar med strumpbyxor, ska ta och prova när jag kommer hem. Har även köpt västen och är känner mig så nöjd.
    Låter som en händelserik helg i småstaden. :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så supersnygg! Den kommer att göra hösten lite lättare och ljusare:D

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Vad snygg bara så super.vad skoj att det händer lite grejer i din lilla stad.Vad mycket bra artister.Hoppas att det blir kanonskoj.Fikar gott nu hemkommen från läkaren ,Hon tyckte jag skulle vila .Så jag ska mysa här i min soffa.Ha det gott rara du Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Ohh kommer bli perfekt på dig! Dina bodyguards är inte ehlt fel heller så det kommer bli en kanon kväll säkert :D Kram gumman

    SvaraRadera
  5. å den är fin så fin.
    har provat den men
    det blev inget köp. än ;)

    kram.

    SvaraRadera
  6. jag kommer så gärna ;)

    japp, lyktan kommer från Indiska. jag såg den där häromdagen.

    kram igen.

    SvaraRadera
  7. Åh, vilken underbaring! Du kommer bli så fin/läcker/ljuvlig i den!

    SvaraRadera
  8. Branting har så mycket fint och den där är inte ett undantag! Härligt med fest också!! Saade var juhemma i kvarteret i början av sommaren på en liten trädgårdskonsert. Gissa om det var många mammor som hängde utanför buskarna och dreglade.

    ;-)
    KRAM

    SvaraRadera
  9. Jajamensan i helgen har DIN stad fest. Sonen ska dit både fre och lördag. Jag hade gäärna sett Melissa Horn och Darin, men ska till Gbg så det går ju inte:(.

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  10. Tack för alla era gulliga kommentarer! Ja klänningen är super, Branting kan! Ni ska få se någon outfit sen om ni vill! =)
    Ja det ska bli kul med festen i stan och få se alla artister även om man inte tokgillar alla! Ha ha ...Saade ja...ooppss blir väl fultantvarning på oss om vi står för nära...men titta får man ju!;D

    Kram!!
    Adela

    SvaraRadera
  11. Jag håller med, Branting kan! Supersnyggt!
    Kram!

    SvaraRadera
  12. Jäklar vilken fin klänning! Skulle allt sitta fint på en halvfet småbarnsmorsa i Bergslagskogarna med;) Kram

    SvaraRadera
  13. Galet snygga bilder och vilken vacker klänning.

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails