HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 15 november 2010

I lose my mind...


Heeeeej tjejer;)

Grågråaste måndagen är snart över...lite sol eller åtminstone dagsljus tar jag gärna, tack!=)
Å just den dagen kommer Odd Molly och förgyller tillvaron med hopp om VÅR och mysiga färger, med sin Pre Spring! I lose my mind! Japp, det är min åsikt om den kollektionen... Titta på bilderna...totaly LOVELY! Dags att börja spara ihop till en vårblåsa, för Ka-Ching Plain dress som den heter här nedan med ännu mer volang, kan jag nog inte leva utan känner jag;) Den känns som syre just nu.
 Ja förutom att dregla över dessa har jag jobbat idag och det hårt...massor på jobbet och den "värsta" månaden december med extrajobb närmar sig, med allt vad det innebär av julkort, julklappar osv som jag ska fixa från diverse olika chefer på E. När julafton närmar sig brukar jag vara ganska mätt på detta med att fixa klappar och kort till väldigt mååååånga i husbranschvärlden.

Försökte mig på en dagens med men som sagt, i brist på dagsljus så blir bilderna därefter...gryniga. Ni får hålla till godo ändå om ni vill kika. Inget nytt,
ni har sett det förut men underbart varm och skön kappklänning från CREME och fina underklänningen från samma märke med stenar och paljetter nertill;)
Nu får ni mysa vidare i kvällen...

KRAM

7 kommentarer:

  1. Hej Vännen!
    Vilka finingar du bjuder på;)
    Alla var SÅ fina men jag fastnade som vanligt för den SVARTA hur fin som helst. Ja det är väl bara att börja spara nu då;)Tack för tipset!
    Kram från Bettan

    SvaraRadera
  2. Hej! Ja, visst finns det mycket fint till våren..jag vill också ha dessa som du visar!!
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Ja visst kommer det mycket fin velour med pre spring. Jag är inte så förtjust i det andra vilket min plånbok kommer att må bra av:) Du är fantastisk fin i din Cream kappa.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Dom var ju jättefina! En sån får gärna flytta in i min garderob!!

    Underbar blogg jag hittade till! Återkommer gärna!

    Kram Mia

    SvaraRadera
  5. Äger endast en Molly sak men den där Rosa skapelsen skulle jag gärna hs med:)

    ha det fint!

    Kram M

    SvaraRadera
  6. Visst är det mycket nu? Pust och stön. Och velourisarna är så fina så jag kan inte välja ut en favorit, det finns många:-)
    Kramar och ha en go dag!

    SvaraRadera
  7. Jag gillar också OM's nya velour :)

    Du är superfin i Creamklänningen och härligt med lite glitter i underklänningen :)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails