HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 9 januari 2011

HM tips & Nytt från Chic Antique


Hallå godingar!

Sötaste sommarklänningen hittas på HM! Visst längtar man?

Blev ett litet blogguppehåll här över helgen då jag har haft fullt upp!=)
I går hjälpte jag M i butiken, sen gjorde vi inköp till sena kvällen, så superkul!

Eftermiddagen har spenderats med bästa V och K idag med vovvepromenader, (milda makter vilken halka!) och sen mysfika i flera timmar hemma hos mig;) Alla kakor måste ta slut, nu börjar det nya livet med träning!!=) Det är så skönt med tjejsnack emellanåt med;)
För alla oss som gillar den lantliga stilen så väntas bl a det här hem från fina Chic Antique till Zanlösa Ting alldeles snart! De har så mycket fina prisvärda ting;) Underbara quiltade plädar, finaste hjärtanen, härligt soft rosa fattigmanssilver och så snygga lanternor. För er som gillar deras sortiment kan ni kolla upp deras återförsäljare och se vart ni har närmast till att hitta deras saker.
Tänk er fina vårlökar i krukorna...;)
Det bästa av allt är att denna fina vikvägg är på väg hem till House of Adela....så fin!=) Jag har letat länge efter en vikvägg...har varit svåra att hitta snygga och då ofta alldeles för dyra.
I veckan på mina lediga stunder ska våren flytta in och en av mina favoritblommor få sprida sig överallt...rosa och vita ranunkel, visst är de helt ljuvliga?

Är så glad för alla era besök bästa bloggläsare!
Hoppas ni njuter av söndagskvällen!

KRAMAR


3 kommentarer:

  1. Saknat dina inlägg i helgen finaste adela ♥

    SvaraRadera
  2. Hej!!!
    Så mycket härlig Vårinspiration;o)
    Måste säga att jag gillar din header!!!

    Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Åååå så mycket härlig vårinspiration.Bara så ljuvliga saker från chic&antique.Vad skoj att du hittat en vikdörr.Bara så läckert!!!!Ja en sak vill jag du ska veta .Det har varit tomt i helgen utan dina söta inlägg vännen.Underbara vårblommor bara så söta och efterlängtade.Ha det gott önskar dej en go start på den nya veckan.Varm kram Rita ♥

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails